— Posted in Erotisk leketøy free porn chat

Opengetrokken kut bossex

We moesten toen diep voorover buigen zodat ons bovenlichaam bijna op het toneel kwam te liggen, onze rug hol gekromd was en onze kontjes omhoog staken, en we moesten onze knieën zo wijd mogelijk spreiden.

Een van de meisjes die ik bediend had kwam aandragen met een doos en de andere toeschouwers schoven hun stoel dichterbij. Het meisje stond achter ons en zette de doos op de grond. Toen nam ze iets uit de doos en liep naar nummer een, maar ik kon niet zien wat ze uit de doos had gehaald, maar te oordelen naar het verraste geluid dat nummer een maakte was het niet wat ze verwachtte dat er met haar zou gebeuren. Even later was het mijn beurt, mijn billen werden gespreid, er werd iets op mijn gaatje gesmeerd, achteraf bleek het een beetje glijmiddel te zijn en er werd iets in mijn kont geschoven.

Op dat moment had ik nog geen idee wat het zou kunnen zijn! Toen alle nummers voorzien waren, kwam het meisje dat de voorwerpen bij ons naar binnen geschoven had langs met naar het geluid te oordelen een sigarettenaansteker.

Plots begreep ik, dat we een kaars in onze kont geschoven hadden gekregen, en alarmerend genoeg wist ik niet hoever het stuk uit mijn kont stak, of hoe lang het zou duren voor ik me zou branden. Ik vroeg me af wat dit weer voor een test was. Geen van ons durfde te bewegen of maar een woord te zeggen. We zaten daar maar geknield totdat een van ons een angstige schreeuw gaf, niet van pijn maar van angst.

We vroegen ons af waarom, niemand had haar aangeraakt, maar opeens realiseerde ik me wat er gebeurde met haar, want op dat moment voelde ik het kaarsvet druppelen en voelde ik de hitte van de vlam tegen mijn kont. Kort daarna werd door het gastmeisje de eerste kaars gedoofd met het overgieten ervan met een glas wijn. Links en rechts hoorde ik de kaarsvlam sissend uitgaan door de wijn, en even later voelde ik ook de plens koele wijn over mijn kont, en die was meer dan welkom tegen de bedreiging van het hete kaarsvet.

Dan moest nummer een ruggelings en wijdbeens op het podium liggen, en moest nummer twee haar gezicht tussen haar dijen doen. Dan moest nummer twee de kaarsstomp met haar mond uit de ander haar kont trekken en daarna de resten van de wijn van haar af likken. Toen nummer een gezegd werd dat ze met haar werk klaar was moest ze gaan liggen zodat nummer drie haar dezelfde behandeling kon geven.

Ik kreeg voor mijn beurt de kut en kont van nummer vijf onder mijn neus. Ze was een volkomen vreemde voor je, toch? Suzie knikte en ging verder: In elk geval, ik heb haar kut uitgebreid kunnen bewonderen, ze was bijna geheel kaal geschoren, ze had alleen een streepje haar op haar venusheuvel.

Haar buitenste schaamlippen waren dikker dan de mijne en haar binnenlipjes waren echt klein en dun, ik kon haar klitje duidelijk zien zitten. Ik vond haar wel een mooi kutje hebben. Ik haalde mijn tong over haar kutlippen van beneden naar boven zoals ik het meisje naast me had zien doen.

Alles bij elkaar was het geen onaangenaam spel, en ze smaakte lekker naar wijn! Toen ik haar een tijdje gelikt had leek het, of haar kutlippen aan het opzwellen waren, en opeens werd ik me bewust dat ik haar geil aan het maken was.

Ik dacht eraan dat over enkele ogenblikken het mijn beurt zou zijn, en ik kreeg een raar gevoel in mijn buik. Hoe langer ik bezig was, hoe opgewondener en geiler ik werd! Maar, uiteindelijk was ze schoon, werd ik gezegd op te houden en kon ik haar laten. Nu kon ik op mijn rug op het podium gaan liggen.

Ik was wel erg nerveus toen ik mijn knieën optrok. Nummer zes keek even geïnteresseerd naar mijn snee en even later voelde ik haar tong door mijn gleuf gaan.

Ik zag ook hoe het donkere meisje, je weet wel, die met nummer acht, naar mijn kut keek juist voordat ik mijn ogen sloot. Het was echt een bloedgeil idee om zo gelikt te worden en ik voelde mezelf botergeil worden.

Ik was teleurgesteld toen ze gezegd werd ermee te stoppen, nog voor ik klaarkwam. Ze stond op en kwam naast me liggen. Ik keek toe hoe nummer acht haar bewegingen volgde met haar grote donkere ogen en ze was het eerste meisje dat ik zag dat ook haar handen erbij gebruikte om de ander haar schaamlippen te spreiden. Ik kon niet echt zien wat ze deed maar het meisje naast me begon zacht te kreunen.

Toen haar beurt voorbij was stond nummer acht op en ging terug liggen op het podium. Op dat moment was ik stinkend jaloers op nummer negen, zij mocht immers die mooie heerlijke kut likken van dat donkere meisje! Ik werd kleddernat in mijn kutje, alleen al van het daaraan denken. Het leek wel een eeuw te duren tot nummer twaalf opstond en schoongelikt werd door nummer een.

Julia kon haar mond niet langer houden. Met een rode blos van schaamte moest ze toegeven dat ze er geiler en geiler van werd. Romy gleed met een hand onder haar nachtpon en trok op slinkse wijze het kruisje van haar slipje tussen haar nu vochtig wordende kutlipjes vandaan. Ook al zou het een geheel verzonnen verhaal zijn, het geile verhaal had toch meer uitwerking op haar verbeelding dan ze verwacht had. Aan het glibberige van haar kruisje voelde ze hoe nat haar slipje al geworden was, en ze werd ongeduldig om de rest van het verhaal te horen.

Er moest ongeveer een meter ruimte zijn tussen ons. De toeschouwers die we daarstraks bediend hadden, schoven hun stoel in een cirkel om ons heen, zodat ze goed zicht hadden op het podium. Ik keek om ons heen en vroeg me af wat het volgende onderwerp zou gaan worden, dat werd me snel duidelijk toen onze gastvrouw met een kappersschaar in beeld kwam. Voor ik het wist werd ik door een aantal leden beetgehouden, en mijn benen wijd gespreid.

Ik protesteerde niet, hoewel ik begreep dat ze mijn schaamhaar zouden gaan kortwieken. Ik keek om me heen, en constateerde dat we allemaal dezelfde behandeling ondergingen.

Een van de toeschouwers liep weg en kwam even later terug met een groot dienblad met kommen en plaatste er een naast elk meisje. Toen nam een van de meisjes die mijn benen hadden vastgehouden een klodder scheerschuim en smeerde die uit over mijn kut, bilnaad en venusheuvel. Het was een wonderlijke ervaring hoe ze het schuim uitsmeerde, en geloof me, ze sloeg geen plekje over!

Even later begon een van hen mij te behandelen, en ik lag angstig en bezweet achterover, me voor te stellen wat er zou gebeuren als ze uit zou schieten.

Romy haalde haar hand onder haar nachtpon vandaan en snuffelde er onopvallend aan, en Julia schonk nog een rondje Cola in. Ze overpeinsde hoe graag ze had willen zien hoe al die verschillende kutjes op een rij er kaal geschoren uit zouden zien zonder de krulletjes om de details van de schaamspleetjes te verbergen. Ze was brandend nieuwsgierig naar de afloop, en het kon haar onderhand al helemaal niet meer schelen of het verhaal nou geheel verzonnen, gedeeltelijk verzonnen ofwel de waarheid was, ook zij was zo door de hitsigheid van het vertelsel zo in beslag genomen dat haar kutje al doornat was geworden.

Ik wist niet precies wat er nu ging gebeuren, maar ik hoorde het geritsel van kleding en het gerammel van riemgespen en begreep dat de toeschouwers zich aan het ontkleden waren. Ik hoorde hoe een van de toeschouwers tegen een andere zei dat de sappen onderhand uit haar kutje dropen, ik begreep daaruit dat die al behoorlijk opgewonden was geraakt.

Mijn nummer werd genoemd en er werd me verteld dat we weer op handen en knieën moest gaan zitten. Ik hoorde hoe de andere meisjes dezelfde opdracht kregen, dus ik vermoedde dat we allemaal in dezelfde positie stonden.

Ik voelde hoe ik vanuit alle posities door verschillende handen betast werd en ik voelde hoe er aan mijn tieten gefrunnikt werd en hoe een ander stel handen aan mijn tepels zat te plukken. Toen werd me verteld mijn benen verder te spreiden. Ik voelde hoe mijn billen gespreid werden en weer die flits en de klik van de camera.

Hetzelfde gebeurde met mijn kut, mijn schaamlippen werden wijd gespreid en opengetrokken en gefotografeerd, de huidplooi van mijn klit werd naar achter geduwd en natuurlijk, ook daar werd een foto van genomen. Ik voelde vingers diep in mijn kut, mijn spleet werd wijd opengetrokken, mijn plasgaatje werd op de foto gezet, nog verder werd mijn kut opengetrokken en ook de ingang van mijn baarmoeder moest kennelijk op de foto.

Romy voelde hoe haar slipje drijfnat was geworden van haar kutsap, en ze kon zich goed voorstellen hoe botergeil en opgewonden ze zelf zou zijn als ze op die manier werd behandeld en betast zoals door Suzie beschreven. Ze was er heilig van overtuigd dat Suzie het hele verhaal uit haar duim zat te zuigen, ze wist ondertussen zeker dat haar slipje en ook haar pyjamabroek niet meer kon verbergen dat ook zij drijf- en drijfnat was geworden. Ze keek naar Julia en zag dat haar keihard vooruitstaande tepels tegen haar nachthemd stonden te duwen.

Haar brandende nieuwsgierigheid naar de afloop van het verhaal was niet meer te bedwingen. Het was alsof elk van hun wou uittesten hoe mijn reactie op hun gedoe zou zijn. Ik kreeg iets dat wel leek op een inwendig onderzoek, en allen werden bewerkt met minstens twee vingers. Kennelijk was ik nog niet vochtig genoeg, hoewel het kutsap langs mijn dijen naar beneden liep, een van hen begon met twee vingers rondjes in mijn kut te draaien.

Ik voelde hoe een ander een vinger in mijn kontje drukte, dat was even schrikken want dat had ik niet verwacht, maar even later voelde het toch lekkerder aan dan ik had verwacht.

Mijn klitje was ook van grote interesse voor ze, ze rolde ermee, knepen er zachtjes in, en allemaal op een bijzonder geilmakende manier! Ik dorst geen geluid te maken, maar hoorde regelmatig gehijg en gekreun om me heen. Opeens werden er drie vingers in mijn kut gedrukt, welke draaiend in het rond werden bewogen, en ik kon het niet meer tegenhouden, en begon met mijn heupen met de vingers mee te bewegen.

De hele hand die volgde vroeg wel enige gewenning, maar was wel heel lekker, en toen de vingers van die hand mijn plasgaatje begonnen te bewerken wist ik dat ik niet veel meer nodig had om sensationeel klaar te komen, en begon mijn heupen op en neer te bewegen.

En, getuige de geluiden om ons heen, was ik niet de enige die op de rand van een explosie stond. Ik voelde me fantastisch, en was bereid mezelf geheel te geven en voelde echt een band met de anderen die hetzelfde lot aan het ondergaan waren. Dit inwijdingsritueel was iets dat ik in mijn stoutste verwachtingen niet had durven dromen!

Ik was daarom diep teleurgesteld toen de hand plotseling werd teruggetrokken. Het grommen en kreunen om me heen verstomde toen kennelijk ook bij de anderen hetzelfde gedaan werd. Mijn hele lichaam stond stijf gespannen van opwinding die opgewekt was en geen uitweg kreeg.

Ik zat maar te wachten, het zou twintig seconden kunnen zijn maar ook enkele minuten, ik was elke oriëntatie van tijd en ruimte kwijt. Ik voelde weer hoe een aantal handen aan mijn kut zaten en voelde hoe mijn kutlipjes wijd open werden getrokken. Ik hield mijn adem in, want ik wist dat er iets stond te gebeuren. Iets warms werd tegen mijn wijd openstaande kutlippen geduwd, en onmiddellijk had ik in de gaten dat het iets van enorme afmeting moest zijn.

Ik duwde mijn heupen opzij, maar dat had geen enkele zin, ik kon nergens heen, ik werd door minstens zes handen vastgehouden. Ik had het gevoel alsof mijn kut werd opengescheurd, maar ze bleven maar doorpompen. Op dat moment waren mijn gedachten mijlenver verwijderd van klaarkomen!

Sjonge, mijn gedachten waren bij die arme meisjes die nog nooit geneukt hadden en hier als maagd waren aangekomen, en beslist meer pijn zouden beleven dan ik. Je zou ons daarover verteld moeten hebben! Nou, mooie vriendin blijk jij te zijn! Suzie schonk nog een rondje Cola, en deed energie op om door te gaan met de rest. Het duurde niet lang of mijn geile bui kwam weer bovendrijven en verdorie trokken ze het ding er weer uit!

Weer greep ik mis naar een geweldig orgasme! Het leek een eeuw te duren, maar toen werd de blinddoek verwijderd. Het duurde even voor mijn ogen aan het licht gewend waren, en toen ik om me heen keek zag ik ons twaalf op onze knieën zitten, wachtend toeziend hoe we een voor een met allen in een cirkel werden gezet.

De andere leden waren allen naakt, met hun benen wijd liggend over de armleuningen van hun stoel. Veertig kale kutjes keken ons aan, glimmend van het vocht. Onze gastvrouw zat met haar kutje te spelen, en sommige anderen waren met hun borsten bezig. We kregen de opdracht om achterstevoren kruipend over de grond de rij stoelen te benaderen, met ons gezicht naar het podium. Nummer een moest opstaan, wijdbeens op het podium gaan liggen, haar kutlipjes open trekken om haar intiemste plekjes te tonen en zichzelf naar een orgasme te vingeren.

Door alle spanning duurde het toch nog een hele tijd voor ze van genot begon te hijgen en te grommen, ze had het er best moeilijk mee, want ze was wat aan de dikke kant en kon er, op haar rug liggend, niet zo goed bij.

Ze kreeg de opdracht duidelijk aan iedereen te laten zien en horen wat ze precies deed als ze klaarkwam. Het was een prachtig gezicht zoals ze bezig was en zich overgaf aan haar orgasme.

Nummer elf had weer meer tijd nodig, maar ze kreunde er maar weinig bij. Het leek wel of ze in een film meedeed. Haar grote slappe tieten wiegelden heen en weer op elke beweging die ze maakte. Ik had er meer en meer moeite mee mezelf onder controle te houden, ik wilde mezelf zo ontzettend graag op mijn vingers laten klaarkomen, ik was bloedgeil en kon aan niets anders meer denken.

Toen was de beurt aan nummer acht, dat mooie donkere meisje, en ik kon mezelf nog maar nauwelijks in bedwang houden. Dat bloedmooie donkere meisje met die kleine keiharde tietjes en die mooie grote donkere tepelhoven en die geil hard vooruitstaande tepels. Toen ze op haar rug ging liggen en haar mooie benen spreidde en haar kutje opende, waarna ze met haar wijsvingers haar dik opgezwollen schaamlipjes spreidde, kwam ik al zowat klaar.

Toekijkend, hoe ze de huidplooien van haar werkelijk ongelofelijk mooie klit naar achter trok, schitterde haar doornatte kut in het licht van de gedimde lampen. Ze vouwde haar vingers tegen elkaar in de vorm van een conus, en schoof die hele hand in een keer en zonder onderbreking in haar mooie kut naar binnen.

Ze behoefde niet meer dan enkele keren te bewegen toen haar lichaam zich in een komma trok en ze huilend van genot klaarkwam. Ze bleef haar hand in en uit haar kut pompen en ze bleef maar klaarkomen. Het leek wel of ze een orgasmebrug had, en beleefde daar een superorgasme dat wel een minuut duurde. Het leek wel of ze een vloedgolf in haar spleet had!

Uitgeput en met trillende knieën lag ze achterover, niet in staat op te staan. Even later raapte ze haar moed bij elkaar en kwam weer bij de rest zitten. Eindelijk was het mijn beurt, het was hemels! Ik hield mijn schaamlippen wijd gespreid vanaf het eerste begin en liet aan eenieder zien hoe kleine druppels kutvocht uit mijn spleet op de vloer druppelden. Wetend, dat allen toe zaten te kijken hoe ik mezelf een wereldorgasme ging bezorgen, deed me rillen van geilheid.

Eindelijk, eindelijk mocht ik klaarkomen, en met gesloten ogen bezorgde ik mezelf een orgasme zoals ik nog nooit beleefd had. Ik speelde nog even met het idee, mezelf een tweede orgasme te ontlokken, maar ik wilde me niet onderscheiden van de anderen. Maar, aan de andere kant was ik zo geil dat ik het niet laten kon, het was heerlijk mijn vingers in en uit mijn wijd gespreide geile kut te pompen terwijl de rest ademloos zat toe te kijken , en daar kwam al snel mijn tweede orgasme, welke bijna net zo krachtig was als de eerste.

Met slappe benen strompelde ik terug naar mijn plaats, en keek toe hoe de anderen het deden. Een bijzonder geval was nummer een, die kwam al bijna direct klaar toen ze haar schaamlippen spreidde. Heb je helemaal geen fatsoen meer dan? Je kunt hem maar beter uitdoen en mee gaan doen, ik ben niet beschaamd maar gewoon supergeil geworden door dat verhaal.

Kijk eens hoe rood en gezwollen mijn schaamlipjes al zijn en hoe mijn klitje zich al opgericht heeft! Ze haalde diep adem en trok haar pyjamabroek uit. Haar hart bonkte in haar keel toen ze in dezelfde positie ging zitten als Suzie.

Suzie giechelde toen ze het donzige kleine kutje van haar vriendin zag en trok haar nachthemd over haar hoofd. Al die harige kutlipjes, en mijne zijn geheel kaal! We moesten onze rechterarm op onze rug houden en de vingers daarvan in de kut van het meisje achter je steken.

Het was wat worstelen maar uiteindelijk lukte het toch en stonden we in de gevraagde positie. Onze linkerhand had het makkelijker, we moesten een vinger tussen de billen en in het anusje van het meisje voor je steken. Uiteindelijk had ik twee vreemde vingers in mijn kut en een in mijn kont, terwijl ik op dezelfde manier aan twee anderen vast zat.

Zijn vrouw heeft een gangbang met zijn collega's. Sexy lingerie dikke tieten en geil. Na het pijpen neuken en klaar komen slikt ze zijn sperma. Een groot kleed vol stoute lesbiennes. Lesbische vriendinnen neuken met een roze dildo.

De sperma uit de dikke lul druipt op haar open staande mond. De lekkerste opengetrokken kutjes sexfilmpjes vind je hier! De geilste opengetrokken kutjes gratis sex filmpjes vind je hier! Na de bef beurt vingert ze met twee handen haar lesbo vri In de trein mastuberen met een lesbische vriendin. Neuken en beffen tegelijk hmmm. Oudere biker houdt wel van jonge, strakke kutjes. Met een fles water je hete kut koelen.

Hij neukt de twee meisjes in de mond tussen de tieten en Tribbing onder werktijd levert een squirtende baas op. De vrienden neuken elkaars vriendin in deze partnerruil. Een grote lul en twee bisex bitchen. Geneukt door massieve zwarte paal. De eerste lesbische ervaring van twee geile meisjes. Twee geile kutjes , negerinnen kutjes,gebruiken zijn blan Lesbo's likken elkaars kutjes helemaal suf.

Schattige schoolmeisjes met geile kutjes heeft haar eerst Aarsneuken pijpen en natte kutjes neuken. Een geile neuk pijp en dp orgy. Onder de duoche met twee geile Ebony sletjes. Om de beurt neukt hij de geile meiden in hun keel.

..

Dikke behaarde kut kut uitwonen


We moesten toen diep voorover buigen zodat ons bovenlichaam bijna op het toneel kwam te liggen, onze rug hol gekromd was en onze kontjes omhoog staken, en we moesten onze knieën zo wijd mogelijk spreiden. Een van de meisjes die ik bediend had kwam aandragen met een doos en de andere toeschouwers schoven hun stoel dichterbij. Het meisje stond achter ons en zette de doos op de grond. Toen nam ze iets uit de doos en liep naar nummer een, maar ik kon niet zien wat ze uit de doos had gehaald, maar te oordelen naar het verraste geluid dat nummer een maakte was het niet wat ze verwachtte dat er met haar zou gebeuren.

Even later was het mijn beurt, mijn billen werden gespreid, er werd iets op mijn gaatje gesmeerd, achteraf bleek het een beetje glijmiddel te zijn en er werd iets in mijn kont geschoven. Op dat moment had ik nog geen idee wat het zou kunnen zijn! Toen alle nummers voorzien waren, kwam het meisje dat de voorwerpen bij ons naar binnen geschoven had langs met naar het geluid te oordelen een sigarettenaansteker.

Plots begreep ik, dat we een kaars in onze kont geschoven hadden gekregen, en alarmerend genoeg wist ik niet hoever het stuk uit mijn kont stak, of hoe lang het zou duren voor ik me zou branden. Ik vroeg me af wat dit weer voor een test was.

Geen van ons durfde te bewegen of maar een woord te zeggen. We zaten daar maar geknield totdat een van ons een angstige schreeuw gaf, niet van pijn maar van angst.

We vroegen ons af waarom, niemand had haar aangeraakt, maar opeens realiseerde ik me wat er gebeurde met haar, want op dat moment voelde ik het kaarsvet druppelen en voelde ik de hitte van de vlam tegen mijn kont. Kort daarna werd door het gastmeisje de eerste kaars gedoofd met het overgieten ervan met een glas wijn.

Links en rechts hoorde ik de kaarsvlam sissend uitgaan door de wijn, en even later voelde ik ook de plens koele wijn over mijn kont, en die was meer dan welkom tegen de bedreiging van het hete kaarsvet. Dan moest nummer een ruggelings en wijdbeens op het podium liggen, en moest nummer twee haar gezicht tussen haar dijen doen. Dan moest nummer twee de kaarsstomp met haar mond uit de ander haar kont trekken en daarna de resten van de wijn van haar af likken.

Toen nummer een gezegd werd dat ze met haar werk klaar was moest ze gaan liggen zodat nummer drie haar dezelfde behandeling kon geven. Ik kreeg voor mijn beurt de kut en kont van nummer vijf onder mijn neus. Ze was een volkomen vreemde voor je, toch? Suzie knikte en ging verder: In elk geval, ik heb haar kut uitgebreid kunnen bewonderen, ze was bijna geheel kaal geschoren, ze had alleen een streepje haar op haar venusheuvel.

Haar buitenste schaamlippen waren dikker dan de mijne en haar binnenlipjes waren echt klein en dun, ik kon haar klitje duidelijk zien zitten.

Ik vond haar wel een mooi kutje hebben. Ik haalde mijn tong over haar kutlippen van beneden naar boven zoals ik het meisje naast me had zien doen. Alles bij elkaar was het geen onaangenaam spel, en ze smaakte lekker naar wijn! Toen ik haar een tijdje gelikt had leek het, of haar kutlippen aan het opzwellen waren, en opeens werd ik me bewust dat ik haar geil aan het maken was.

Ik dacht eraan dat over enkele ogenblikken het mijn beurt zou zijn, en ik kreeg een raar gevoel in mijn buik. Hoe langer ik bezig was, hoe opgewondener en geiler ik werd! Maar, uiteindelijk was ze schoon, werd ik gezegd op te houden en kon ik haar laten. Nu kon ik op mijn rug op het podium gaan liggen.

Ik was wel erg nerveus toen ik mijn knieën optrok. Nummer zes keek even geïnteresseerd naar mijn snee en even later voelde ik haar tong door mijn gleuf gaan. Ik zag ook hoe het donkere meisje, je weet wel, die met nummer acht, naar mijn kut keek juist voordat ik mijn ogen sloot.

Het was echt een bloedgeil idee om zo gelikt te worden en ik voelde mezelf botergeil worden. Ik was teleurgesteld toen ze gezegd werd ermee te stoppen, nog voor ik klaarkwam. Ze stond op en kwam naast me liggen. Ik keek toe hoe nummer acht haar bewegingen volgde met haar grote donkere ogen en ze was het eerste meisje dat ik zag dat ook haar handen erbij gebruikte om de ander haar schaamlippen te spreiden.

Ik kon niet echt zien wat ze deed maar het meisje naast me begon zacht te kreunen. Toen haar beurt voorbij was stond nummer acht op en ging terug liggen op het podium.

Op dat moment was ik stinkend jaloers op nummer negen, zij mocht immers die mooie heerlijke kut likken van dat donkere meisje! Ik werd kleddernat in mijn kutje, alleen al van het daaraan denken. Het leek wel een eeuw te duren tot nummer twaalf opstond en schoongelikt werd door nummer een.

Julia kon haar mond niet langer houden. Met een rode blos van schaamte moest ze toegeven dat ze er geiler en geiler van werd. Romy gleed met een hand onder haar nachtpon en trok op slinkse wijze het kruisje van haar slipje tussen haar nu vochtig wordende kutlipjes vandaan. Ook al zou het een geheel verzonnen verhaal zijn, het geile verhaal had toch meer uitwerking op haar verbeelding dan ze verwacht had. Aan het glibberige van haar kruisje voelde ze hoe nat haar slipje al geworden was, en ze werd ongeduldig om de rest van het verhaal te horen.

Er moest ongeveer een meter ruimte zijn tussen ons. De toeschouwers die we daarstraks bediend hadden, schoven hun stoel in een cirkel om ons heen, zodat ze goed zicht hadden op het podium. Ik keek om ons heen en vroeg me af wat het volgende onderwerp zou gaan worden, dat werd me snel duidelijk toen onze gastvrouw met een kappersschaar in beeld kwam. Voor ik het wist werd ik door een aantal leden beetgehouden, en mijn benen wijd gespreid.

Ik protesteerde niet, hoewel ik begreep dat ze mijn schaamhaar zouden gaan kortwieken. Ik keek om me heen, en constateerde dat we allemaal dezelfde behandeling ondergingen.

Een van de toeschouwers liep weg en kwam even later terug met een groot dienblad met kommen en plaatste er een naast elk meisje. Toen nam een van de meisjes die mijn benen hadden vastgehouden een klodder scheerschuim en smeerde die uit over mijn kut, bilnaad en venusheuvel. Het was een wonderlijke ervaring hoe ze het schuim uitsmeerde, en geloof me, ze sloeg geen plekje over! Even later begon een van hen mij te behandelen, en ik lag angstig en bezweet achterover, me voor te stellen wat er zou gebeuren als ze uit zou schieten.

Romy haalde haar hand onder haar nachtpon vandaan en snuffelde er onopvallend aan, en Julia schonk nog een rondje Cola in. Ze overpeinsde hoe graag ze had willen zien hoe al die verschillende kutjes op een rij er kaal geschoren uit zouden zien zonder de krulletjes om de details van de schaamspleetjes te verbergen. Ze was brandend nieuwsgierig naar de afloop, en het kon haar onderhand al helemaal niet meer schelen of het verhaal nou geheel verzonnen, gedeeltelijk verzonnen ofwel de waarheid was, ook zij was zo door de hitsigheid van het vertelsel zo in beslag genomen dat haar kutje al doornat was geworden.

Ik wist niet precies wat er nu ging gebeuren, maar ik hoorde het geritsel van kleding en het gerammel van riemgespen en begreep dat de toeschouwers zich aan het ontkleden waren. Ik hoorde hoe een van de toeschouwers tegen een andere zei dat de sappen onderhand uit haar kutje dropen, ik begreep daaruit dat die al behoorlijk opgewonden was geraakt. Mijn nummer werd genoemd en er werd me verteld dat we weer op handen en knieën moest gaan zitten. Ik hoorde hoe de andere meisjes dezelfde opdracht kregen, dus ik vermoedde dat we allemaal in dezelfde positie stonden.

Ik voelde hoe ik vanuit alle posities door verschillende handen betast werd en ik voelde hoe er aan mijn tieten gefrunnikt werd en hoe een ander stel handen aan mijn tepels zat te plukken. Toen werd me verteld mijn benen verder te spreiden. Ik voelde hoe mijn billen gespreid werden en weer die flits en de klik van de camera. Hetzelfde gebeurde met mijn kut, mijn schaamlippen werden wijd gespreid en opengetrokken en gefotografeerd, de huidplooi van mijn klit werd naar achter geduwd en natuurlijk, ook daar werd een foto van genomen.

Ik voelde vingers diep in mijn kut, mijn spleet werd wijd opengetrokken, mijn plasgaatje werd op de foto gezet, nog verder werd mijn kut opengetrokken en ook de ingang van mijn baarmoeder moest kennelijk op de foto. Romy voelde hoe haar slipje drijfnat was geworden van haar kutsap, en ze kon zich goed voorstellen hoe botergeil en opgewonden ze zelf zou zijn als ze op die manier werd behandeld en betast zoals door Suzie beschreven.

Ze was er heilig van overtuigd dat Suzie het hele verhaal uit haar duim zat te zuigen, ze wist ondertussen zeker dat haar slipje en ook haar pyjamabroek niet meer kon verbergen dat ook zij drijf- en drijfnat was geworden.

Ze keek naar Julia en zag dat haar keihard vooruitstaande tepels tegen haar nachthemd stonden te duwen. Haar brandende nieuwsgierigheid naar de afloop van het verhaal was niet meer te bedwingen. Het was alsof elk van hun wou uittesten hoe mijn reactie op hun gedoe zou zijn. Ik kreeg iets dat wel leek op een inwendig onderzoek, en allen werden bewerkt met minstens twee vingers. Kennelijk was ik nog niet vochtig genoeg, hoewel het kutsap langs mijn dijen naar beneden liep, een van hen begon met twee vingers rondjes in mijn kut te draaien.

Ik voelde hoe een ander een vinger in mijn kontje drukte, dat was even schrikken want dat had ik niet verwacht, maar even later voelde het toch lekkerder aan dan ik had verwacht. Mijn klitje was ook van grote interesse voor ze, ze rolde ermee, knepen er zachtjes in, en allemaal op een bijzonder geilmakende manier!

Ik dorst geen geluid te maken, maar hoorde regelmatig gehijg en gekreun om me heen. Opeens werden er drie vingers in mijn kut gedrukt, welke draaiend in het rond werden bewogen, en ik kon het niet meer tegenhouden, en begon met mijn heupen met de vingers mee te bewegen. De hele hand die volgde vroeg wel enige gewenning, maar was wel heel lekker, en toen de vingers van die hand mijn plasgaatje begonnen te bewerken wist ik dat ik niet veel meer nodig had om sensationeel klaar te komen, en begon mijn heupen op en neer te bewegen.

En, getuige de geluiden om ons heen, was ik niet de enige die op de rand van een explosie stond. Ik voelde me fantastisch, en was bereid mezelf geheel te geven en voelde echt een band met de anderen die hetzelfde lot aan het ondergaan waren.

Dit inwijdingsritueel was iets dat ik in mijn stoutste verwachtingen niet had durven dromen! Ik was daarom diep teleurgesteld toen de hand plotseling werd teruggetrokken. Het grommen en kreunen om me heen verstomde toen kennelijk ook bij de anderen hetzelfde gedaan werd. Mijn hele lichaam stond stijf gespannen van opwinding die opgewekt was en geen uitweg kreeg.

Ik zat maar te wachten, het zou twintig seconden kunnen zijn maar ook enkele minuten, ik was elke oriëntatie van tijd en ruimte kwijt. Ik voelde weer hoe een aantal handen aan mijn kut zaten en voelde hoe mijn kutlipjes wijd open werden getrokken. Ik hield mijn adem in, want ik wist dat er iets stond te gebeuren.

Iets warms werd tegen mijn wijd openstaande kutlippen geduwd, en onmiddellijk had ik in de gaten dat het iets van enorme afmeting moest zijn. Ik duwde mijn heupen opzij, maar dat had geen enkele zin, ik kon nergens heen, ik werd door minstens zes handen vastgehouden. Ik had het gevoel alsof mijn kut werd opengescheurd, maar ze bleven maar doorpompen. Op dat moment waren mijn gedachten mijlenver verwijderd van klaarkomen!

Sjonge, mijn gedachten waren bij die arme meisjes die nog nooit geneukt hadden en hier als maagd waren aangekomen, en beslist meer pijn zouden beleven dan ik. Je zou ons daarover verteld moeten hebben! Nou, mooie vriendin blijk jij te zijn! Suzie schonk nog een rondje Cola, en deed energie op om door te gaan met de rest.

Het duurde niet lang of mijn geile bui kwam weer bovendrijven en verdorie trokken ze het ding er weer uit! Weer greep ik mis naar een geweldig orgasme! Het leek een eeuw te duren, maar toen werd de blinddoek verwijderd. Het duurde even voor mijn ogen aan het licht gewend waren, en toen ik om me heen keek zag ik ons twaalf op onze knieën zitten, wachtend toeziend hoe we een voor een met allen in een cirkel werden gezet.

De andere leden waren allen naakt, met hun benen wijd liggend over de armleuningen van hun stoel. Veertig kale kutjes keken ons aan, glimmend van het vocht.

Onze gastvrouw zat met haar kutje te spelen, en sommige anderen waren met hun borsten bezig. We kregen de opdracht om achterstevoren kruipend over de grond de rij stoelen te benaderen, met ons gezicht naar het podium. Nummer een moest opstaan, wijdbeens op het podium gaan liggen, haar kutlipjes open trekken om haar intiemste plekjes te tonen en zichzelf naar een orgasme te vingeren. Door alle spanning duurde het toch nog een hele tijd voor ze van genot begon te hijgen en te grommen, ze had het er best moeilijk mee, want ze was wat aan de dikke kant en kon er, op haar rug liggend, niet zo goed bij.

Ze kreeg de opdracht duidelijk aan iedereen te laten zien en horen wat ze precies deed als ze klaarkwam. Het was een prachtig gezicht zoals ze bezig was en zich overgaf aan haar orgasme. Nummer elf had weer meer tijd nodig, maar ze kreunde er maar weinig bij. Het leek wel of ze in een film meedeed. Haar grote slappe tieten wiegelden heen en weer op elke beweging die ze maakte. Ik had er meer en meer moeite mee mezelf onder controle te houden, ik wilde mezelf zo ontzettend graag op mijn vingers laten klaarkomen, ik was bloedgeil en kon aan niets anders meer denken.

Toen was de beurt aan nummer acht, dat mooie donkere meisje, en ik kon mezelf nog maar nauwelijks in bedwang houden. Dat bloedmooie donkere meisje met die kleine keiharde tietjes en die mooie grote donkere tepelhoven en die geil hard vooruitstaande tepels. Toen ze op haar rug ging liggen en haar mooie benen spreidde en haar kutje opende, waarna ze met haar wijsvingers haar dik opgezwollen schaamlipjes spreidde, kwam ik al zowat klaar.

Toekijkend, hoe ze de huidplooien van haar werkelijk ongelofelijk mooie klit naar achter trok, schitterde haar doornatte kut in het licht van de gedimde lampen. Ze vouwde haar vingers tegen elkaar in de vorm van een conus, en schoof die hele hand in een keer en zonder onderbreking in haar mooie kut naar binnen.

Ze behoefde niet meer dan enkele keren te bewegen toen haar lichaam zich in een komma trok en ze huilend van genot klaarkwam. Ze bleef haar hand in en uit haar kut pompen en ze bleef maar klaarkomen. Het leek wel of ze een orgasmebrug had, en beleefde daar een superorgasme dat wel een minuut duurde.

Het leek wel of ze een vloedgolf in haar spleet had! Uitgeput en met trillende knieën lag ze achterover, niet in staat op te staan. Even later raapte ze haar moed bij elkaar en kwam weer bij de rest zitten. Eindelijk was het mijn beurt, het was hemels! Ik hield mijn schaamlippen wijd gespreid vanaf het eerste begin en liet aan eenieder zien hoe kleine druppels kutvocht uit mijn spleet op de vloer druppelden.

Wetend, dat allen toe zaten te kijken hoe ik mezelf een wereldorgasme ging bezorgen, deed me rillen van geilheid. Eindelijk, eindelijk mocht ik klaarkomen, en met gesloten ogen bezorgde ik mezelf een orgasme zoals ik nog nooit beleefd had.

Ik speelde nog even met het idee, mezelf een tweede orgasme te ontlokken, maar ik wilde me niet onderscheiden van de anderen. Maar, aan de andere kant was ik zo geil dat ik het niet laten kon, het was heerlijk mijn vingers in en uit mijn wijd gespreide geile kut te pompen terwijl de rest ademloos zat toe te kijken , en daar kwam al snel mijn tweede orgasme, welke bijna net zo krachtig was als de eerste.

Met slappe benen strompelde ik terug naar mijn plaats, en keek toe hoe de anderen het deden. Een bijzonder geval was nummer een, die kwam al bijna direct klaar toen ze haar schaamlippen spreidde. Heb je helemaal geen fatsoen meer dan? Je kunt hem maar beter uitdoen en mee gaan doen, ik ben niet beschaamd maar gewoon supergeil geworden door dat verhaal.

Kijk eens hoe rood en gezwollen mijn schaamlipjes al zijn en hoe mijn klitje zich al opgericht heeft! Ze haalde diep adem en trok haar pyjamabroek uit. Haar hart bonkte in haar keel toen ze in dezelfde positie ging zitten als Suzie. Suzie giechelde toen ze het donzige kleine kutje van haar vriendin zag en trok haar nachthemd over haar hoofd. Al die harige kutlipjes, en mijne zijn geheel kaal! We moesten onze rechterarm op onze rug houden en de vingers daarvan in de kut van het meisje achter je steken.

Het was wat worstelen maar uiteindelijk lukte het toch en stonden we in de gevraagde positie. Onze linkerhand had het makkelijker, we moesten een vinger tussen de billen en in het anusje van het meisje voor je steken. Uiteindelijk had ik twee vreemde vingers in mijn kut en een in mijn kont, terwijl ik op dezelfde manier aan twee anderen vast zat. Zijn vrouw heeft een gangbang met zijn collega's. Sexy lingerie dikke tieten en geil. Na het pijpen neuken en klaar komen slikt ze zijn sperma. Een groot kleed vol stoute lesbiennes.

Lesbische vriendinnen neuken met een roze dildo. De sperma uit de dikke lul druipt op haar open staande mond. De lekkerste opengetrokken kutjes sexfilmpjes vind je hier! De geilste opengetrokken kutjes gratis sex filmpjes vind je hier!

Na de bef beurt vingert ze met twee handen haar lesbo vri In de trein mastuberen met een lesbische vriendin. Neuken en beffen tegelijk hmmm. Oudere biker houdt wel van jonge, strakke kutjes. Met een fles water je hete kut koelen.

Hij neukt de twee meisjes in de mond tussen de tieten en Tribbing onder werktijd levert een squirtende baas op. De vrienden neuken elkaars vriendin in deze partnerruil. Een grote lul en twee bisex bitchen. Geneukt door massieve zwarte paal. De eerste lesbische ervaring van twee geile meisjes. Twee geile kutjes , negerinnen kutjes,gebruiken zijn blan Lesbo's likken elkaars kutjes helemaal suf. Schattige schoolmeisjes met geile kutjes heeft haar eerst Aarsneuken pijpen en natte kutjes neuken.

Een geile neuk pijp en dp orgy. Onder de duoche met twee geile Ebony sletjes. Om de beurt neukt hij de geile meiden in hun keel.

..


Als je deze functionaliteit wel wilt gebruiken, overweeg dan om Internet Explorer te upgraden naar versie 9 of hoger, of gebruik een alternative webbrowser zoals Chrome of Firefox. Cumshot , Kleine Tieten , Hot Teens. Kantoor dame plagen haar rijpe borsten met een banaan Haar tepels rekte ik uit tot dat het niet verder meer kon.

Eenzame 60 jaar oude oma wil een vreemdeling. Indische Babes , Sri Lanka , Vrouw. Dan knijpt en zuigt hij haar tieten en neukt zich suf op de jonge natte kut. Granny neemt jonge haan. Indiase hete Aunty zuigen en neuken haar Dat en 's Mom. Anale sex , Rijpe Vrouwen , Sex in de trein.

Echtgenoot , Russische Babes , Bedriegen , Vrouw. Aan alle kanten liep het geil langs haar lippen en de laatste straal spoot midden in haar gezicht. Geile Duitse huisvrouw wil neuken met handyman.

Dit heb ik voor haar uit de kast gepakt. Enorme oude zak krijgt geschroefd door slanke Ik laat me weg zakken bij het raam en begin te fantaseren over me vader die me onder de douche staat te begluren. Meisje maakt ruzie en neukt me Naughty moeder verleidt GF van zijn zoon Al snel kom ik hevig klaar op bed en loop even later in mijn badjas richting de douche.

Hij zei dat ik rustig moest worden en er van moest genieten, ik was heus niet de enige die geneukt werd door haar opa. Oma en opa het nog steeds doen Moeder en dochter zijn zo ontiegelijk geil dat ze samen de gespierde bink hebben ingehuurd om lekker wild mee te neuken. Eindelijk heeft hij het voor elkaar. Tijdens het neuken word haar kleine kutje in elk geval maximaal gerekt door zijn enorme lul. Een grote lul en twee bisex bitchen. Geneukt door massieve zwarte paal. De eerste lesbische ervaring van twee geile meisjes.

Twee geile kutjes , negerinnen kutjes,gebruiken zijn blan Lesbo's likken elkaars kutjes helemaal suf. Schattige schoolmeisjes met geile kutjes heeft haar eerst Aarsneuken pijpen en natte kutjes neuken. Een geile neuk pijp en dp orgy. Onder de duoche met twee geile Ebony sletjes. Om de beurt neukt hij de geile meiden in hun keel. Mastuberend tiener meisje voor het eerst gefilmd.

Twee lekkere kutjes om te verwennen. Nog steeds een hoerig sletje, zelfs na de overgang. Naakte lesbo lichamen ingesmeert met olie. Twee lesbo milfs genieten van een dildo. Twee banga meisjes willen neuken en pijpen in deze orgy. Pikzuigen op de gekste plekjes. Nederpop John weer van bil. Lesbosletjes spelen met dubbele dildo.

Meisjes likken elkaars kale kutjes klaar. Geile meisjes willen kutjes vingeren. Die dildo past maar net in haar strakke kutje. Hete meisjes likken elkaars kutjes.

Bi meisjes neuken elkaar klaar. Sex met twee lekkere meiden. Twee meisjes likken elkaars kutje.

Sex zuid holland gangbang prive


Het leek een eeuw te duren, maar toen werd de blinddoek verwijderd. Het duurde even voor mijn ogen aan het licht gewend waren, en toen ik om me heen keek zag ik ons twaalf op onze knieën zitten, wachtend toeziend hoe we een voor een met allen in een cirkel werden gezet.

De andere leden waren allen naakt, met hun benen wijd liggend over de armleuningen van hun stoel. Veertig kale kutjes keken ons aan, glimmend van het vocht. Onze gastvrouw zat met haar kutje te spelen, en sommige anderen waren met hun borsten bezig. We kregen de opdracht om achterstevoren kruipend over de grond de rij stoelen te benaderen, met ons gezicht naar het podium. Nummer een moest opstaan, wijdbeens op het podium gaan liggen, haar kutlipjes open trekken om haar intiemste plekjes te tonen en zichzelf naar een orgasme te vingeren.

Door alle spanning duurde het toch nog een hele tijd voor ze van genot begon te hijgen en te grommen, ze had het er best moeilijk mee, want ze was wat aan de dikke kant en kon er, op haar rug liggend, niet zo goed bij. Ze kreeg de opdracht duidelijk aan iedereen te laten zien en horen wat ze precies deed als ze klaarkwam. Het was een prachtig gezicht zoals ze bezig was en zich overgaf aan haar orgasme.

Nummer elf had weer meer tijd nodig, maar ze kreunde er maar weinig bij. Het leek wel of ze in een film meedeed. Haar grote slappe tieten wiegelden heen en weer op elke beweging die ze maakte. Ik had er meer en meer moeite mee mezelf onder controle te houden, ik wilde mezelf zo ontzettend graag op mijn vingers laten klaarkomen, ik was bloedgeil en kon aan niets anders meer denken. Toen was de beurt aan nummer acht, dat mooie donkere meisje, en ik kon mezelf nog maar nauwelijks in bedwang houden.

Dat bloedmooie donkere meisje met die kleine keiharde tietjes en die mooie grote donkere tepelhoven en die geil hard vooruitstaande tepels.

Toen ze op haar rug ging liggen en haar mooie benen spreidde en haar kutje opende, waarna ze met haar wijsvingers haar dik opgezwollen schaamlipjes spreidde, kwam ik al zowat klaar. Toekijkend, hoe ze de huidplooien van haar werkelijk ongelofelijk mooie klit naar achter trok, schitterde haar doornatte kut in het licht van de gedimde lampen.

Ze vouwde haar vingers tegen elkaar in de vorm van een conus, en schoof die hele hand in een keer en zonder onderbreking in haar mooie kut naar binnen. Ze behoefde niet meer dan enkele keren te bewegen toen haar lichaam zich in een komma trok en ze huilend van genot klaarkwam. Ze bleef haar hand in en uit haar kut pompen en ze bleef maar klaarkomen. Het leek wel of ze een orgasmebrug had, en beleefde daar een superorgasme dat wel een minuut duurde.

Het leek wel of ze een vloedgolf in haar spleet had! Uitgeput en met trillende knieën lag ze achterover, niet in staat op te staan.

Even later raapte ze haar moed bij elkaar en kwam weer bij de rest zitten. Eindelijk was het mijn beurt, het was hemels! Ik hield mijn schaamlippen wijd gespreid vanaf het eerste begin en liet aan eenieder zien hoe kleine druppels kutvocht uit mijn spleet op de vloer druppelden. Wetend, dat allen toe zaten te kijken hoe ik mezelf een wereldorgasme ging bezorgen, deed me rillen van geilheid. Eindelijk, eindelijk mocht ik klaarkomen, en met gesloten ogen bezorgde ik mezelf een orgasme zoals ik nog nooit beleefd had.

Ik speelde nog even met het idee, mezelf een tweede orgasme te ontlokken, maar ik wilde me niet onderscheiden van de anderen. Maar, aan de andere kant was ik zo geil dat ik het niet laten kon, het was heerlijk mijn vingers in en uit mijn wijd gespreide geile kut te pompen terwijl de rest ademloos zat toe te kijken , en daar kwam al snel mijn tweede orgasme, welke bijna net zo krachtig was als de eerste.

Met slappe benen strompelde ik terug naar mijn plaats, en keek toe hoe de anderen het deden. Een bijzonder geval was nummer een, die kwam al bijna direct klaar toen ze haar schaamlippen spreidde.

Heb je helemaal geen fatsoen meer dan? Je kunt hem maar beter uitdoen en mee gaan doen, ik ben niet beschaamd maar gewoon supergeil geworden door dat verhaal. Kijk eens hoe rood en gezwollen mijn schaamlipjes al zijn en hoe mijn klitje zich al opgericht heeft! Ze haalde diep adem en trok haar pyjamabroek uit.

Haar hart bonkte in haar keel toen ze in dezelfde positie ging zitten als Suzie. Suzie giechelde toen ze het donzige kleine kutje van haar vriendin zag en trok haar nachthemd over haar hoofd. Al die harige kutlipjes, en mijne zijn geheel kaal!

We moesten onze rechterarm op onze rug houden en de vingers daarvan in de kut van het meisje achter je steken. Het was wat worstelen maar uiteindelijk lukte het toch en stonden we in de gevraagde positie. Onze linkerhand had het makkelijker, we moesten een vinger tussen de billen en in het anusje van het meisje voor je steken.

Uiteindelijk had ik twee vreemde vingers in mijn kut en een in mijn kont, terwijl ik op dezelfde manier aan twee anderen vast zat. We konden ons nauwelijks bewegen, zo dicht stonden we op elkaar. Romy keek met glazige ogen naar de druipende grot van Suzie en Julia huiverde toen ze aarzelend haar vingers in haar kutje stopte. Ze maakten allemaal absoluut geen aanstalten hun lichaamsopeningen te bedekken. Er waren er ook enkele die wijdbeens in hun stoel bleven zitten en hun vingers door hun kutje haalden.

De gordijnen werden geopend en daarachter stond een enorm buffet met allemaal lekkere dingen waar we ons lekker vol mee konden smullen. Om middernacht stonden alle hostesses op en gingen in een rij staan. We moesten allemaal langs de rij lopen, elk een tongzoen geven en tegelijkertijd haar vingeren.

Even later schoven we een persoon op en begon het weer van voor af aan. Af en toe kwam een van de gastmeisjes klaar, maar het idee was dat het ritueel voortging. Kun je je voorstellen dat we allemaal veertig meisjes moesten tongzoenen en vingeren? Tegelijk kun je je voorstellen hoe de gastmeisjes zich voelden, door twaalf verschillende meisjes gekust te worden en gevingerd, daar kan geen meisje droog en onbewogen bij blijven.

Toen dat voorbij was gingen we kijken welk gastmeisje het vaakst klaar kon komen op onze tong en vingerwerk en het was zij die de officiële oorkonde van het lidmaatschap mocht uitrijken. Toen ook dat voltooid was moesten we als brandnieuw lid elkaar tongzoenen en vingeren. Nou, dat was weer een geilmakende vertoning.

Ik was al twee keer klaargekomen voordat ik nummer acht, het donkere meisje in mijn armen zou gaan sluiten. Ik werd slap in mijn knieën toen ik in de gaten kreeg dat ze mijn kant uit kwam! We stonden elkaar te kussen en het was zo lekker!

Ik voelde hoe haar harde tepels tegen de mijne drukte, we aarzelden beiden wat om elkaars poesje te betasten. Tot mijn genoegen constateerde ik dat ze ook huiverde toen ik haar lipjes spreidde. Ze keek me onder het vingeren diep in de ogen, en wij waren het enige stel dat het klaarspeelde tegelijk klaar te komen. Aan het einde bleek ik vijf keer klaargekomen te zijn, toch er was een ander meisje dat acht keer klaar was gekomen!

Toen dat alles achter de rug was gingen we met zijn allen naar de grote gezamelijke doucheruimte en namen een lekker ontspannen douche. Daarna mochten we ons weer aankleden en de dag van onze inwijding was officieel ten einde. Dus nu heb ik een hele lading nieuwe vriendinnen, tien ervan zijn mij bijzonder dierbaar, en met een heb ik een bijzondere band, dat is het donkerharige meisje.

Romy en Julia waren muisstil en moesten duidelijk de vloed aan indrukken verwerken. Romy verbrak als eerste de stilte. Dus, als ik het goed begrijp ben je getongd, gevingerd, Gelikt, gevuist door andere meisjes, je hebt een kaars in je kont gekregen, en je kont is schoongelikt, je hebt gevoeld en gelikt aan andere meisjes hun kut, een kontje schoongelikt, en nu woon je samen met de een of andere goddelijke donkerhuidige medestudente die waarschijnlijk lesbienne is?

Suzie knikte met haar hoofd van ja. Ik kan me dan niet meer inhouden en ik moet er dan aan zuigen en likken. Ze waren wel zo ontzettend geil geworden door het verhaal van hun vriendin dat ze niets liever wilden dan die ervaringen delen, en ook zij wisten van elkaar en zichzelf dat ze beslist geen lesbiennes waren.

Suzie raadde hun gedachten en gleed achterover en spreidde haar benen zodat de anderen er goed zicht op haar openstaande schaamlippen hadden. Julia bloosde van verlegenheid toen Romy toekeek toen ze haar lipjes van elkaar trok en haar adem inhield en zich voorover boog om het schouwspel beter te kunnen zien. Ze keek met voorover gebogen hoofd naar Suzie en zag, hoe deze haar mond opende en genietend haar tong uitstak. Ze voelde hoe ze door Suzie bij de heupen genomen werd en zachtjes naar beneden getrokken werd.

Suzie legde haar hand op de hare en kneep erin als blijk van goedkeuring en verstandhouding. Die begreep de hint en begon met trillende hand de ander haar rechterborst te strelen.

Voor Julia was dit het laatste duwtje, en onder het tongen en kussen voelde ze haar orgasme naderen. Ze begon bijna te huilen van genot toen Suzie haar klitje tussen haar lippen nam en er aan begon te sabbelen.

Wild met haar heupen bewegend bewees ze hoe geil en opwindend ze het spelletje vond, en de tongkus die Romy haar gaf deed haar het laatste beetje schroom afgooien en zich overgeven aan het genot dat de vriendinnen elkaar aan het geven waren.

Haar handen grepen naar achter en instinctief wist ze precies hoe ze de borsten van Suzie moest strelen, knijpen en rollen om haar te laten delen in het genot. Julia liet zich uitgeput voorover vallen, Suzie streelde haar schaamstreek nog even na, en toen haar ademhaling weer normaal was gleed ze onder Romy vandaan en liet zich naast haar neerploffen.

Suzie lachte uitnodigend naar Romy en stak haar handen uitnodigend naar haar uit. Maar al te graag ging Romy hier op in, en ze versmolten in een eindeloze en zwoele tongkus.

Romy genoot, en het aparte smaakje dat ze proefde kon natuurlijk alleen maar het vocht zijn van de kut van haar vriendin. Ze genoot van de smaak en zoog en likte de uitgestoken tong. Suzie onderbrak de kus, keek naar Julia en wees op de kut van Romy, deze spreidde haar heerlijke kut wijd open en zag toe hoe Julia zonder enig voorspel een vinger in haar drijfnatte snee drukte.

Het haar op haar kutlipjes zat verkleefd aan elkaar door het vocht dat al tijdens het opwindende verhaal uit haar kutje was gelopen. Romy greep met een hand een van haar billen en spreidde deze een beetje. Julia lachte en begreep dat Romy hier meer ervaring in had dan ze losliet.

Genietend snuffelde ze de geile geur die opsteeg uit de kut van Romy. Grommend van genot onderging Romy deze heerlijke behandeling. Opeens begon deze luid te kermen en te kreunen, het was overduidelijk dat Romy haar klitje tussen haar lippen had genomen en daar nu op lag te sabbelen. Even later voelde ik hoe hij zijn zaad in mijn darmen spoot.

Hij trok zijn pik uit mijn kont en duwde een opblaasbare dildo in mijn kut en blies hem gelijk flink op waardoor mijn kut enorm gevuld en opgerekt werd. Hij liet me eerst een tijd zo zitten en trok zo nu en dan aan het gewichtje aan mijn klitje. Daarna maakte hij de touwen los en hielp me uit mijn ongemakkelijke houding omhoog. Mijn spieren protesteerden terwijl ik rechtop ging staan. Mijn handen moest ik weer in mijn nek leggen, waardoor mijn tieten naar voren werden geduwd.

Het gewichtje bungelde flink aan mijn klitje en de wasknijpers trokken aan mijn kutlippen terwijl mijn kut enorm gevuld voelde en ik zijn zaad uit mijn kont voelde lopen.

Hij liet wat lucht uit de dildo lopen om hem daarna weer op te pompen. Dit herhaalde hij zo een aantal keren, waarbij hij de dildo steeds verder oppompte en mijn kut steeds strakker gespannen kwam te staan.

Tussendoor trok en draaide hij aan mijn harde tepels terwijl hij zijn tong in mijn mond duwde. Ik zoende hem gretig terwijl hij aan mijn tepels bleef trekken en draaien. Toen trok hij zich terug, liet de lucht uit de dildo lopen en trok daarna de dildo uit mijn kut. Vervolgens haalde hij de klem van mijn klitje en de wasknijpers van mijn kutlippen en ik voelde het bloed weer terugstromen naar de afgeknelde plaatsen, waardoor mijn klitje en kutlippen begonnen te tintelen.

Mike trok me even tegen zich aan en zoende me, waarna hij me losliet en voordat ik iets kon zeggen was hij vertrokken. Verbouwereerd stond ik daar midden in mijn woonkamer met een druppende kont en een zeiknatte kut, gefrustreerd omdat hij weg was en omdat ik niet klaar was gekomen. Zou dit voortaan altijd zo gaan? Dat Mike zijn genot kreeg en ik niet? Zou ik daar genoegen mee kunnen nemen? Maar het genot van een slet is toch ondergeschikt aan dat van haar Meester?

Het is mijn taak toch om hem genot te schenken en daarbij niet aan mezelf te denken? Dat wilde ik ook; ik wilde hem plezieren en genot schenken, maar ik had zelf ook behoeften. Mijn behoefte bestond toch grotendeels uit het me laten gebruiken door mijn Meester?

Na het linedancen even ontspannen met dildo. Lexi Belle laat zien wat porno is. Leuk Duits tienertje laat haar tietjes zien in het park. Nederlandse blondine geniet keer op keer van zichzelf. Botergeile brunette laat eigen poesje spuiten. Meisje berijdt een plastic kunstlul. Volslanke Nederlandse verwent Zeeuwse mossel.

Sletje laat haar botergeile kutje squirten. Rijpe buurvrouw laat haar kutje aan Handyman zien. Nederlands meisje geeft een webcam showtje.

Hollandse brunette laat met liefde haar strakke gleufje zien.