— Posted in Erotisk leketøy free porn chat

Naakt pissen schuddende borsten

naakt pissen schuddende borsten

.

Vette prammen shemale sex contact

Ze knielde naast me en stulpte haar lippen over de eikel. Ik was begerig, hunkerde ernaar met haar te vrijen en trok haar onderlijf naar mijn gezicht. Wellustig perste ik mijn mond op haar kut die fris en sappig was.

Ik wist dat ze gewassen had en er geen spoortje urine meer op haar schaamlippen aanwezig was. Maar zelfs wanneer haar kut nog nat geweest was van haar pis zou ik gezogen hebben, zo geil was ik.

Gulzig slurpte ik het sap uit haar schede en likte met stijve tong haar gezwollen klitje. Wendy zoog met wulpse lippen op m'n lul en likte er langs. We hitsten elkaar op tot we uitbarstten in een gezamenlijk orgasme.

Met stuiptrekkende benen lag ze tegen mijn gezicht klaar te komen. Ik spoot krachtige stralen sperma in haar mond die ze begerig inzoog en doorslikte. We hadden elkaar wel vaker zo bevredigd maar ditmaal was het heviger, intenser. Nadat onze hartstochten bevredigd waren lagen we stil naast elkaar. Haar hand gleed over mijn buik en koesterde mijn verslapte penis.

Heb jij wel eens vaker Ik heb het een paar keer met een vriendje geprobeerd. De ene liep weg toen ik het hem vroeg, de ander kon 'm daarna niet stijf krijgen en ik heb 'm toen ook niet meer teruggezien. Ik was toen Ik scharrelde met een knul van Hij wilde natuurlijk met me neuken. Ik wist toen nog niet eens wat neuken was, een vriendinnetje had er vaag iets over gehoord en vertelde me dat een jongen z'n pik in je kut wilde steken.

Hij wilde er in plassen maar je kon er een kind van krijgen. Ik was zo onnozel dat ik het geloofde. Ik wist dat pissen een lekker gevoel gaf wanneer je erg nodig moest. Toen ik dus met die jongen stond te vrijen en hij m'n broek open maakte om m'n kutje te voelen werd ik heet maar had ook angst.

Hij mocht er niet in komen met zijn pik. Hij trok zijn gulp los en duwde zijn stijve lul in m'n hand. Ik hield die tegen m'n buik, hij bewoog heen en weer en plotsklaps voelde ik iets nats, door m'n slipje heen. Nu weet ik dat hij klaargekomen was maar toen dacht ik dat hij tegen me aan plaste.

Omdat ik het zo weinig vond moedigde ik hem aan en zei.. Plas maar tegen me aan. Hij lachte en vroeg: Toen voelde ik zijn warme pis tegen m'n buik en omlaag stromen tussen m'n benen. Het lekte in m'n broek en ik werd nat. Hij ritste zijn gulp dicht en maakte zich uit de voeten. Ik bleef achter en moest naar huis met m'n natte broek. Ik voerde een toneelstukje op. Voor de deur piste ik eerst nog even zelf in m'n broek, ik stond gewoon te huiveren van genot toen ik het langs m'n benen voelde lopen.

Met de handen in m'n kruis gedrukt rende ik toen naar binnen en riep: Voordat ik m'n kleren uitdeed stond ik nog een poosje met m'n gulp open en wreef met twee vingers over m'n kut. Ik was zo geil dat ik vanzelf deed wat nodig was om klaar te komen. Het was de eerste keer dat ik een orgasme had. Zo, nu weet je het en mag je me uitlachen. Tijdens de vertelling had ik een erectie gekregen. Ze greep hem stevig beet en vroeg: Mijn penis gleed bijna zonder hulp van m'n vingers in haar kletsnatte kut.

Ze had zichzelf ook opgewonden met de herinnering aan die pistoestand. We neukten fel en vurig. Wendy bewoog heet en willig onder me, het vocht sijpelde uit haar kut. M'n handen lagen onder haar kont, ik bewoog mijn vingers in haar bilnaad en de onderkant van haar schede. Ik drukte de vingertoppen in het kleverige nat en boorde mijn keiharde paal diep in haar sappige pruim.

Ze kreunde en wrong haar kut tegen mijn stijve penis. Elke beweging ging gepaard met een diepe, hunkerende zucht. De geprikkelde eikel bonsde en klopte. Toen het zaad eruit sprong wierp ze zich schokkend en rillend omhoog. In haar orgasme trok ze haar spieren zo krachtig samen dat mijn lul bijna afgeknepen werd. Des te heftiger vlogen de kwakjes eruit en spoot ik haar, krimpend van genot vol. Ik bleef bij haar slapen en die nacht, na nog een hevig nummertje te hebben gemaakt vroeg ze..

Ik was het er direct mee eens zodat ik mijn spullen overbracht naar haar etage. Dat nam een paar dagen in beslag. We vierden het door ergens lekker te gaan eten en kwamen een tikkeltje beneveld thuis. Ze schonk ons beide meteen een biertje in en keek me vragend aan. Ik voelde aan wat ze van plan was en wisselde een veelzeggende blik met haar. Ik vouwde een grote rol plastic uit en liet haar in het midden erop staan, nadat ze haar schoenen en sokjes had uit getrokken. Terwijl ik haar hemd en bustehouder uit deed, trok zij m'n gulp open en haalde mijn penis te voorschijn.

Ze liet hem in haar gulp hangen en verwachtte dat ik ging plassen. Maar ik had nog iets anders in het hoofd en deed m'n bovenkleren uit. Ik liet mijn broek zakken, schoof m'n onderbroekje omlaag en stapte uit de schoenen. Volkomen naakt stond ik nu frontaal tegen haar lichaam dat trilde van verwachting. Ze knikte en kreunde wellustig. In een geile kronkel wreef ze zich tegen me aan.

Haar vingers hielden m'n lul vast toen ik het op volle kracht liet lopen. Ik piste in haar broek en voelde de pijpen nat worden. Doordat ik stijf tegen haar aan stond, mijn bovenbenen tegen de hare, werd mijn naakte huid vochtig toen het door haar broek drong.

Ze wreef mijn pissende lul heen en weer, rolde hem langs haar slipje zodat de schaamharen doorweekt raakten en perste haar natte jeans tegen me aan. Toen ik uitgeplast was klemde ze mijn ene bovenbeen tussen de hare, perste haar doornatte kruis tegen me aan zodat de droppels langs m'n dijen rolden.

Terwijl ze rillend tegen me aan hing en een orgasme kreeg, begon ik haar broeksluiting los te maken. Ik trok het kletsnat geworden kledingstuk omlaag en ontblootte haar druipende kruis en benen. Jeans en slipje legde ik op het plastic waarna ik er zelf ruggelings op ging liggen. Wendy stond nog en begreep wat ik wilde. De penis begon al te zwellen en richtte zich schoksgewijs op toen haar warme urine er over begon te stromen. Ik staarde gefascineerd naar haar plassende kut, de schaamlippen waaruit de dikke, wervelende straal omlaag plonsde en over mijn onderlijf liep.

Ik kreeg er een allemachtig stijve van, de warmte van haar plas wekte mijn geslachtsdrift op. Mijn lul was keihard toen de bron opdroogde. Ik trok haar omlaag en wentelde haar ruggelings in de vijver op het plastic.

Ze lag half op haar natte broek en met haar billen in de pis van haar zelf, ik draaide me voorover en kwam tussen haar gespreide benen. Uit ons doorweekte schaamhaar persten we de urine die in kleine beetjes tussen haar dijen wegliep. Haar billen plonsden in de plas onder haar, de bewegende lendenen maakten zuigende geluiden alsof we op moerassige grond lag te neuken. Ik naaide haar fel en knelde mijn vingers in haar natte kont. De handen van Wendy gleden over mijn vochtige, door haar pis nat geworden, billen.

Onze buiken glibberden over elkaar, mijn lul bewoog spetterend in haar kletsnatte kut in het mengsel van urine en pruimensap. Geleidelijk overheerste echter het kleverige seksvocht in haar schede en gleed de eikel minder stroef in haar strakke vagina heen en weer. Het natte naaien wond me verschrikkelijk op terwijl ook Wendy geiler leek dan ooit. We kleefden aan elkaar, huid en schaamlippen maakten zuigende en blubberende geluiden. We gleden snel naar een klimaks, de eikel tintelde en zwol tot barstens toe.

Nog natter worden, en hield me een beetje in om haar gelegenheid te geven klaar te komen voordat ik m'n lul uit haar kut haalde. Ze wrong haar natte dijen krampachtig om mijn benen, haar kut slobberde en schuimde hoorbaar. Met een snerpende kreet kwam ze klaar en drukte haar trillende onderlijf omhoog tegen het mijne. Ik gaf haar nog enkele seconden waarin ze mijn harde paal in haar krimpende kut kon voelen, dan rukte ik hem eruit en hield hem tussen onze buiken. Het zaad spoot met geweldige kracht uit de kloppende penis en verdeelde zich over haar onderlijf.

Zodra ik het kwijt was perste ik mijn buik op de hare en wreef het geil tussen ons uit. Wendy wrong haar lichaam in extase heen en weer, begerig het glibberige sap te voelen. Het werd uit gesmeerd tussen onze buiken en vermengde zich met het urinevocht tot een stroperig en flinterdun laagje.

Zo lagen we nog een poosje buikwrijvend te geilen terwijl Wendy haar kont heen en weer rolde in de plas onder haar billen. In plaats van woedend of geschokt, was ik eigenlijk bloedgeil, want alhoewel ik misschien overkom als een wat suffige huisvrouw, ben ik in werkelijkheid een nogal perverse, geile vrouw. Ik had mijn kinderen betrapt en dat zouden ze niet leuk vinden. Als ik dus besloot me bij ze te voegen, zouden ze dat nooit afwijzen, al was het alleen maar omdat ze zelf al bezig waren met incest.

En zo was het dus dat ik, na mezelf eerst een paar minuten gevingerd te hebben achter de deur op een kier, mijn rok uittrok, alsmede mijn shirt, mijn bh, en mijn slipje. En zo liep ik poedelnaakt de slaapkamer van mijn zoon in.

Mijn kinderen hadden vrij snel in de gaten dat er iemand in de kamer was gekomen en geschokt keken ze naar me, hun moeder, die met een brede grijns in de kamer stond.

Hun ogen gleden over mijn lichaam, van mijn gezicht via mijn goed gevulde tieten naar mijn behoorlijk, bruin behaarde kut. Ik zette een voet op het bed zodat er wat meer ruimte was en ik mezelf een beetje kom steunen. Tony was voor me geknield en zijn gezicht bevond zich vlak voor mijn harige, natte poes.

Ik legde mijn hand op zijn achterhoofd en trok zijn gezicht tegen mijn kruis. Zijn neus verdween diep in de welige bos haar op mijn kut en nadat ik met wijs- en middelvinger mijn drijfnatte roze gleuf had opengespreid, verdween zijn mond erin en begon hij me met lange halen door mijn kut te likken.

Nadat ik hem duidelijk had gemaakt om zelf zijn moeders kut open te houden, reikte ik naar achteren en trok mijn billen uit elkaar. Ik voelde de koele tocht door mijn bilspleet trekken. En zo stond ik in de kamer van mijn zoon, terwijl ik gebeft en gerimd werd door mijn tienerkinderen.

De tong van Tony ging stevig keer op keer door mijn lekkende kutgleuf en de tong van Angelique begon stevig mijn aars te naaien. Het was niet lang voordat ik vond dat het tijd was voor een stevige beurt, maar niet voordat ik had besloten dat bij de volgende keer, ik wilde dat ze van plaats zouden veranderen en dat het mijn dochter zou zijn die ik me wilde hebben beffen, en dat ik de tong van mijn zoon in mijn reet wilde voelen.

Enfin, ik vertelde mijn dochter om op bed te liggen, en ging zelf omgekeerd bovenop haar liggen. Zo lag ik in standje 69 bovenop haar, met mijn zeiknatte kut boven haar gezicht, en met mijn eigen gezicht vlak boven haar mooie gleuf.

Ik keek achterom en zei tegen mijn zoon om zijn pik langs achteren in mijn kut te schuiven. Hij had mijn billen in zijn handen en gleed makkelijk tot zijn ballen in mijn doos. Neuk je moeder hard in haar natte, geile kut tot ze over je pik heen klaarkomt," geilde ik. Mijn zoon stampte zijn lul in mijn gleuf en zijn ballen kletsten tegen mijn klit, die op den duur door mijn dochter in haar mond gezogen werd.

Ikzelf lebberde eveneens flink door de sappige kutgleuf van mijn dochter en liet mijn tong zo nu en dan verder naar onderen gaan zodat ik tevens haar reethol kon proeven. Dit duurde zo een tijdje, totdat ik mezelf opeens leeg voelde, niet wetend waarom.
naakt pissen schuddende borsten

.

Echt als een verrassing kwam het niet, ze had wel zoiets verwacht, maar toch schrok ze. De onbekende hand kneep in haar beide billen. Wederom hoorde ze voetstappen en nu voelde ze hoe de zelfde warme hand haar linkerborst omvatte, gevolgd door een tweede hand die de andere ronding omvatte. Een mix van emoties ging door haar heen: Besluiteloos liet ze zich door de onbekende betasten en stond toe dat hij zijn hand tussen haar benen stak om haar ook daar niet onaangeraakt te laten.

Toen verdwenen de handen, opluchting werd snel opgevolgd door een gevoel van teleurstelling. Deze emotie verwarde haar en ze zocht een verklaring voor haar gevoelens, maar kon deze zo snel niet vinden. Veel tijd om daarover na te denken had ze niet, want ineens hoorde ze naast haar de stem van Nicole: Maria hoorde hoe Nicole zich aankleedde en de ruimte verliet. Nu was Fatiha haar enige concurrent. Als die hetzelfde zou reageren als Nicole, dan had ze de baan.

Gespannen wachtte ze af wat er zou gebeuren. Ze hoorde de baas in de richting van Fatiha lopen en spitste haar oren. Was dat een zachte kreun die ze hoorde? Er klonk in elk geval geen boze stem, dus blijkbaar liet de Marokkaanse zich ook vrijwillig betasten. Nee, de baan was nog niet van haar. Na een tijdje hoorde ze dat de baas voor hen ging staan. Margo gaf hen opdracht te knielen, wat Maria braaf deed. Vervolgens werd hun blinddoek afgedaan. De senior partner nam het woord: Dat betekent dat jullie nu met zijn tweeën zijn overgebleven.

Zodra je nu opgeeft, is de baan voor de ander. Je zult dan de rest van je leven de schitterende carriêre van je concurrent in de media kunnen volgen om je telkens weer te realiseren dat jij in haar schoenen had kunnen staan. Bedenk je dus goed wat je doet, als je nu opgeeft. Goed, we zullen nu gaan testen tot hoever jullie bereid zijn te gaan om iets te bereiken in de wereld. Fatiha keek aarzelend omhoog, maar pakte vervolgens de pik beet en sloot haar lippen om zijn glanzende eikel.

Maria keek vol ongeloof toe. Was ze hier op een sollicitatiegesprek bij een advocatenkantoor of bij de casting van een pornofilm? Ze zat poedelnaakt geknield op de grond toe te kijken hoe naast haar een mooie Marokkaanse meid een oudere heer aan het pijpen was. En die heer zou ongetwijfeld over enkele ogenblikken van haar verwachten dat zij dat ook ging doen. Zou ze dat doen? Zou ze zich daar werkelijk voor lenen? Het feit dat ze niet direct was weggegaan, was eigenlijk al antwoord genoeg.

Ja, ze zou ook braaf de baas pijpen. Ze was nu zover gekomen dat ze zich hierdoor niet uit het veld zou laten slaan. Even later kwam hij inderdaad voor haar staan en gaf ook haar het bevel: Hij wachtte niet eens tot ze uit zichzelf begon en duwde haar hoofd van achteren in de richting van zijn glimmende knots.

Maria nam hem gewillig in haar mond en begon te zuigen. Toen de man kreunde, was ze stom genoeg nog trots op zichzelf ook, dat ze in staat was hem zo te verwennen. De twee heren aan tafel keken zelfgenoegzaam toe hoe de jonge sollicitanten zich bereidwillig lieten gebruiken.

Het waren twee bloedmooie meiden die daar naakt op hun knieën op de grond zaten en hun baas afzogen. De ene donker en exotisch, met volle borsten, een slanke taille en ronde heupen. De ander met lang blond haar en een figuur waar de gemiddelde playmate jaloers op zou zijn.

De laatste was momenteel vol overgave bezig hun baas te pijpen. Hij draaide zich om en zei: Ze wisten wat van hun verwacht werd en liepen naar voren. De baas trok zijn pik terug uit de zuigende mond van Maria en maakte plaats voor Jacques, terwijl Theo voor Fatiha ging staan.

Margo nam weer het woord: Maar dat duurde niet lang. Ze had ten slotte al een wildvreemde man afgezogen, dus dan maakte een tweede ook niet meer uit. Ze opende de gulp van het dure maatkostuum en stak haar hand naar binnen, ze moest even zoeken maar voelde toen het warme vlees dat ze zocht. Met een soepele beweging trok ze de pik naar buiten en als een ervaren prostituee begon ze de jurist te pijpen. Toen Maria haar lippen om Jacques" warme eikel sloot en ze zijn lid in haar mond voelde zwellen, vroeg ze zich af of de meiden achter de ramen op de wallen zich ook zo zouden voelen als ze een klant kregen.

Jacques en Theo keken elkaar lachend aan en na een tijdje wisselden ze van positie, zodat Jacques nu werd afgezogen door het Marokkaanse sletje. Ze zoog zijn paal diep naar binnen en liet haar mond met lange halen over zijn schacht glijden.

Af en toe keek ze omhoog en ontmoetten haar donkere ogen de zakelijke blik van de jurist, die stond te genieten van het moment.

Margo, die een tijdje vanaf de zijlijn had staan toekijken, kwam weer dichterbij. De jonge vrouwen gehoorzaamden en gingen rechtop staan. Ondertussen begonnen Jacques en Theo hun pak uit te trekken. Margo pakte de sletjes bij hun haren en duwde ze naar de grote vergadertafel.

Daar duwde ze hen voorover. Maria verloor bijna haar evenwicht en greep zich aan de tafel beet. Jullie mogen nu echt laten zien wat een hoeren jullie zijn, door je kut aan te bieden en je te laten neuken. En als dat je niet aanstaat, dan ben je vrij om deze ruimte te verlaten. Ze kon nauwelijks geloven dat ze dit deed. Ging ze zich nu echt als de eerste de beste hoer laten neuken door een kerel die ze niet kende?

Moest ze niet protesteren tegen de taal die Margo en de anderen tegen haar bezigden? Dit had weinig meer met een sollicitatie te maken en technisch gesproken kon ze iedereen aanklagen voor verkrachting of op zijn minst voor aanranding. Maar ja, ze was nu zo dicht bij haar einddoel" Zodra Fatiha stopte, had ze een wereldbaan en zat ze de rest van haar leven gebakken.

Als ze zich daarvoor moest overgeven aan de perverse geneugten van deze mensen, dan moest ze dat er maar voor over hebben.

En dus bleef ze staan en voelde ze even later de harde pik van Theo haar kutje binnendringen. De jurist greep meteen haar lange haren en trok haar hoofd met kracht achterover, terwijl hij haar met harde stoten begon te neuken.

Maria gaf een gilletje van schrik. Op respect hoefde ze niet te rekenen, realiseerde Maria zich. Het feit dat ze zich liet neuken door deze man, die ze totaal niet kende, kon ze nog net goedpraten voor zichzelf.

Maar het feit dat hij haar ook nog eens uitschold, vond ze belachelijk. Ze voelde zich gebruikt en vernederd. Naast haar lag Fatiha voorover op de tafel. Jacques ramde zijn pik met krachtige stoten bij haar naar binnen en sloeg met zijn vlakke hand op haar ronde billen, die al snel rood werden. De senior partner had een tijdje toegekeken, maar was ook wel weer in voor wat actie.

Hij pakte een stoel en liet Fatiha hier op voorover buigen. Hij haalde zijn pik weer tevoorschijn en hield hem voor de mond van de Marokkaanse, die hem braaf begon te pijpen. Jacques ging weer achter haar staan en vulde haar kale kutje met zijn pik. De mannen hadden het naar hun zin en maakten allerlei denigrerende opmerkingen over Fatiha. Ook Maria kreeg regelmatig te horen dat ze een geile hoer was.

Zeker toen de baas haar over een stoel liet buigen en ze zich voor het eerst in haar leven door twee mannen tegelijk liet nemen. Het meisje vroeg zich af hoeveel meer ze nog aankon en wat haar nog te wachten stond. Het taalgebruik van de mannen werd steeds grover en de seks steeds ruwer. Maria's billen waren inmiddels knalrood geslagen en haar borsten waren beurs geknepen.

De senior partner, die inmiddels ook volledig naakt was, ging op zijn rug op een sofa liggen en verordineerde zijn hoer op zijn pik te gaan zitten. Maria gehoorzaamde en ging op de man zitten. Theo was Fatiha aan het neuken, die wijdbeens op de vergadertafel lag. Jacques kwam naar de sofa. Het lachje dat hij om zijn mond had verontruste de sollicitante. Wat voerde hij nu weer in zijn schild? Hij verdween uit haar blikveld, omdat de baas haar stevig bij haar blonde haren vasthield en ze niet naar achteren kon kijken.

Even later voelde ze iets tegen haar maagdelijke kontje drukken. Jacques had wat spuug op zijn eikel gesmeerd en drukte die nu tegen haar sterretje. De twee mannen hielden haar echter stevig vast en de senior partner beet haar toe dat als ze de baan wilde, ze niet moest zeiken en maar beter mee kon werken.

De mannen negeerden haar gesnik en Jacques duwde zijn pik bij haar nauwe gaatje naar binnen. Maria kermde van de pijn. Ze wilde niet meer, ze had zich genoeg laten gebruiken en bewezen dat ze een sterke wil had.

Opgeven was echter ook geen optie, ze had zojuist weer een grens overwonnen en zou eerst afwachten of haar concurrente dit ook zou kunnen. Misschien gaf ze wel op en was de baan voor haar. En dus liet ze zich sandwichen door de twee mannen en onderging ze gelaten hun verbale misbruik.

Ze haalde opgelucht adem toen Jacques zich terugtrok en naar Fatiha liep. Hij ging op de grond liggen en gaf zijn hoertje het korte bevel op zijn pik plaats te nemen. Vervolgens positioneerde Theo zich achter haar. Maria keek gespannen toe, vurig hopend dat haar concurrente zou opgeven. De Marokkaanse spartelde echter een stuk minder tegen dan Maria en zei slechts: Maria had moeite haar teleurstelling te verhullen. Waarom gaf die trut nou niet op?

Dit betekende dat ze nog meer dingen met zich moest laten doen, alhoewel ze zich niet voor kon stellen of ze nog dieper vernederd kon worden. De drie mannen leefden zich helemaal uit op de twee jonge vrouwen en lieten hen zelfs ervaren hoe het is om door drie pikken tegelijk te worden opgevuld.

Uiteindelijk konden ze hun orgasme niet langer uitstellen en kregen de twee sletjes opdracht om naast elkaar te knielen. Margo zette hun ruw in de juiste positie, duwde hun wangen tegen elkaar en gaf hen het bevel om hun mond wijd open te doen en hun tong uit te steken.

De drie bezwete mannen kwamen voor hen staan en trokken zichzelf af. De oudste van de drie mocht als eerste en spoot krachtig zijn zaad in de gezichten en monden van de mooie vrouwen.

Vervolgens kregen Fatiha en Maria het sperma van Theo over zich heen en tot slot spoot ook Jacques zijn dikke slierten romig zaad over het tweetal.

Maria moest bijna kokhalzen van al het zaad dat ze in haar mond proefde. Maar ze besefte dat het seksuele deel van de beproeving nu wel over was, ze zouden iets nieuws moeten bedenken om een beslissing te forceren. Opgelucht over het feit dat ze het doorstaan had, lukte het haar om op bevel van Margo het sperma dat de mannen in haar mond hadden gespoten door te slikken. Maar dan een hele speciale douche.

Tijd voor een golden shower, sletjes. We zullen eens lekker dat zaad van jullie gezichten pissen. Had ze dit echt goed gehoord? Wilden die perverse eikels over hen heen plassen? Dat konden ze toch niet menen? Welke normale vrouw liet nou over zich heen plassen? Ze rilde bij het idee.

Ze keek naar Fatiha, om haar reactie te pijlen, maar die keek strak voor zich uit. Vervolgens keek ze op naar de mannen. Heb je er problemen mee als we je onder pissen? Je laat je onderpissen of je kunt vertrekken. Dit was te goor voor woorden.

Wat waren dit voor perverse eikels? Dachten ze nou echt dat ze dat met zich zou laten doen? Die klootzakken hadden haar al allerlei dingen laten doen die te vernederend waren om te beschrijven en nu wilden ze doodleuk over haar heen plassen?

Nooit van haar leven! Dan maar geen droombaan, als dit de mentaliteit van het advocatenkantoor was, dan paste ze ervoor. Ze stond op en veegde haar gezicht af aan een duur shirt dat over een stoelleuning lag. Zwijgend, maar met vuur in haar ogen, begon ze zich aan te kleden.

Ondertussen moest Fatiha nog wel bewijzen dat ze bereid was alles met zich te laten doen. Terwijl Maria de kamer uitliep zag ze hoe de drie mannen om het geknielde sletje heen stonden en over haar heen plasten.

Op bevel van Margo opende de Marokkaanse zelfs haar lippen en liet ze zich in haar mond pissen. Maria rilde bij deze aanblik. Ze liep het kantoor uit en trok de deur achter zich dicht, vastbesloten hier nooit weer een voet over de drempel te zetten. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Bedankt voor je stem!

Ik besloot te kijken om te zien of alles wel goed was en opende zachtjes de deur. Wat ik zag zou mijn leven voorgoed veranderen. Wat ik zag was mijn zoon naakt op zijn bed, met bovenop hem, in standje 69, mijn dochter, zijn zus, Angelique.

Ze pijpte hem stevig en aan het geslurp te horen was hij behoorlijk bezig zijn zus te beffen. In plaats van woedend of geschokt, was ik eigenlijk bloedgeil, want alhoewel ik misschien overkom als een wat suffige huisvrouw, ben ik in werkelijkheid een nogal perverse, geile vrouw. Ik had mijn kinderen betrapt en dat zouden ze niet leuk vinden.

Als ik dus besloot me bij ze te voegen, zouden ze dat nooit afwijzen, al was het alleen maar omdat ze zelf al bezig waren met incest. En zo was het dus dat ik, na mezelf eerst een paar minuten gevingerd te hebben achter de deur op een kier, mijn rok uittrok, alsmede mijn shirt, mijn bh, en mijn slipje.

En zo liep ik poedelnaakt de slaapkamer van mijn zoon in. Mijn kinderen hadden vrij snel in de gaten dat er iemand in de kamer was gekomen en geschokt keken ze naar me, hun moeder, die met een brede grijns in de kamer stond. Hun ogen gleden over mijn lichaam, van mijn gezicht via mijn goed gevulde tieten naar mijn behoorlijk, bruin behaarde kut. Ik zette een voet op het bed zodat er wat meer ruimte was en ik mezelf een beetje kom steunen.

Tony was voor me geknield en zijn gezicht bevond zich vlak voor mijn harige, natte poes. Ik legde mijn hand op zijn achterhoofd en trok zijn gezicht tegen mijn kruis. Zijn neus verdween diep in de welige bos haar op mijn kut en nadat ik met wijs- en middelvinger mijn drijfnatte roze gleuf had opengespreid, verdween zijn mond erin en begon hij me met lange halen door mijn kut te likken.

Nadat ik hem duidelijk had gemaakt om zelf zijn moeders kut open te houden, reikte ik naar achteren en trok mijn billen uit elkaar. Ik voelde de koele tocht door mijn bilspleet trekken. En zo stond ik in de kamer van mijn zoon, terwijl ik gebeft en gerimd werd door mijn tienerkinderen. De tong van Tony ging stevig keer op keer door mijn lekkende kutgleuf en de tong van Angelique begon stevig mijn aars te naaien. Het was niet lang voordat ik vond dat het tijd was voor een stevige beurt, maar niet voordat ik had besloten dat bij de volgende keer, ik wilde dat ze van plaats zouden veranderen en dat het mijn dochter zou zijn die ik me wilde hebben beffen, en dat ik de tong van mijn zoon in mijn reet wilde voelen.

Enfin, ik vertelde mijn dochter om op bed te liggen, en ging zelf omgekeerd bovenop haar liggen. Zo lag ik in standje 69 bovenop haar, met mijn zeiknatte kut boven haar gezicht, en met mijn eigen gezicht vlak boven haar mooie gleuf. Ik keek achterom en zei tegen mijn zoon om zijn pik langs achteren in mijn kut te schuiven. Hij had mijn billen in zijn handen en gleed makkelijk tot zijn ballen in mijn doos.

Geile sextoys geile neukslet


naakt pissen schuddende borsten

Gratis neuken almere gangbang utrecht


Binnen enkele seconden hadden haar wijs en middelvinger weer de bekende positie bij haar clitoris ingenomen en lag ze zichzelf te vingeren. Even keek ze naar Tina, die met één hand haar grote borst aan het kneden was en met de andere hand tussen haar benen lag te voelen.

Tina en Sarah kreunden er beiden op los, maar Ellen had een beetje moeite om zich zo te laten gaan bij haar vriendinnen. De geilheid nam het echter al snel over en binnen no-time ontsnapten ook bij Ellen kreunen van genot aan haar mond. Alle drie de dames lagen op een rijtje uitgebreid te vingeren en te soppen. De geluiden van natte kutjes die met vingers werden verwend, waren door alle dames goed te horen. Tina had ondertussen de wijsvinger van haar linkerhand flink natgemaakt en als het vermoeden van Ellen juist was, dan zou ze snel haar kontgrotje gaan onderzoeken.

Op dat moment stopte Sarah met vingeren en keek de dames aan. Ellen en ik doen het voor en dan kun jij ons voorbeeld volgen, ok? Sarah knikte en Ellen en Tina draaiden zich om. Op handen en knieën staken ze hun kontjes in de lucht. Ze maakten hun wijsvinger goed nat, brachten hem bij hun kontholletjes en begonnen ronde bewegingen rond hun poepgaatje te maken. Beide dames brachten nu hun andere hand weer richting hun klitje en begonnen zich tegelijkertijd te vingeren.

Voorzichtig liet Sarah de wijsvinger richting haar kontje gaan. Het beeld dat Tina schetste, maakte de kut van Ellen nog natter en een luid gesop kwam uit haar poesje. Sarah liet de vinger eerst wat rondjes rond haar poepgaatje draaien en zette haar vingertop voor het gaatje. Voorzichtig bracht ze hem millimeter voor millimeter naar binnen.

Toen schoof de hele vinger naar binnen en Sarah kreunde het uit. Daar lagen de dames dan, zou iemand het gezien hebben, dan was het een prachtige aanbik geweest, Drie tienermeisjes, met hun kont naar achteren gericht, lagen heerlijk hun grotjes te verwennen en zich naar een hoogtepunt te vingeren. Hun natte kutjes glommen in de zon en hun kontgaatjes wezen naar de hemel. Sarah kon alleen maar kreunen van haar nieuw ontdekte genot. Met een luide zucht en onder het gekreun van haar twee vriendinnen bereikte Tina haar hoogtepunt.

Wil je niet lekker komen, dan? Ellen draaide zich om en haalde langzaam haar natte vingers uit haar kutje. Zonder schaamte stak ze drie vingers in haar mond en proefde haar neuksappen. Tina en Ellen gingen rechtop zitten en keken hoe Sarah zich naar een hoogtepunt bracht. Sarah ging door met haar vingerwerk en zag tussen haar benen door hoe Tina geboeid naar het spektakel zat te kijken.

Plots trok ze haar vingers eruit en met gekreun spoot ze enkele straaltjes kutvocht naar buiten. Tina die achter Sarah op de hurken zat voelde hoe de druppels tot op haar grote borsten kwamen.

Ellen zat met grote ogen te kijken naar wat er zojuist was gebeurd. Lachend ging Tina weer op het ligbed liggen. Zo lagen alle drie de dames nog uit te hijgen van hun orgasme. Tina en Sarah beaamden wat Ellen zojuist zei en sloten even hun ogen. Alle drie de dames kwamen uit de ligstoel en sprongen met hun naakte lichamen in het verkoelende water. Ze kletsten over vanalles en nogwat alsof ze zojuist de meest normale zaak van de wereld hadden meegemaakt.

Maarja, het waren dan ook hartsvriendinnen. Rond een uurtje of vier besloten ze om uit het water te komen en weer plaats te nemen op de ligstoel. Dat liet Tina zich geen tweede keer zeggen en ze sprong op uit haar stoel. Aarzelend stond Ellen op en liep richting Tina, die wijdbeens gehurkt op het gras zat. Ellen volgde haar voorbeeld en samen zaten de dames naast elkaar op het gras. In het zwembad doen is ook zo vies he?

Samen plasten de dames een aardige hoeveelheid over het grasveld, terwijl Sarah toekeek. Terwijl ze beiden hun gaatjes lieten uitdruppelen, hoorde Ellen haar telefoon gaan die nog in haar rokje op de grond lag. Ze stond op en liep er naar toe. Ellen kreeg een geweldig idee. De dames lachten en samen namen ze nog een laatste keer plaats op de ligstoel. Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Home Tieners Een geile dag 3.

Een geile dag 3 jun 11th, · 0 Comment. Een geile dag 2 16 jarige geile slet Geile tweeling Het geile kamermeisje Vrienden doen alles voor elkaar. Meest recente berichten Een onverwachte ontmoeting van twee mannen in laarzen Mijn beste vriend en vriendin 1 Mijn geilste ervaring Cuckold sex met Hollandse stel zusje. Recente reacties IkBenHomo16 op Het lekkere kontje van me buurjongen mikehooge op mijn eerste keer met Bart johan op Mijn vriendjes vader enorme lange pik geilop op 2 mannen en en 1 tiener Bert op Jong maar je moet het toch eens proberen.

Ze had ten slotte al een wildvreemde man afgezogen, dus dan maakte een tweede ook niet meer uit. Ze opende de gulp van het dure maatkostuum en stak haar hand naar binnen, ze moest even zoeken maar voelde toen het warme vlees dat ze zocht. Met een soepele beweging trok ze de pik naar buiten en als een ervaren prostituee begon ze de jurist te pijpen. Toen Maria haar lippen om Jacques" warme eikel sloot en ze zijn lid in haar mond voelde zwellen, vroeg ze zich af of de meiden achter de ramen op de wallen zich ook zo zouden voelen als ze een klant kregen.

Jacques en Theo keken elkaar lachend aan en na een tijdje wisselden ze van positie, zodat Jacques nu werd afgezogen door het Marokkaanse sletje. Ze zoog zijn paal diep naar binnen en liet haar mond met lange halen over zijn schacht glijden. Af en toe keek ze omhoog en ontmoetten haar donkere ogen de zakelijke blik van de jurist, die stond te genieten van het moment.

Margo, die een tijdje vanaf de zijlijn had staan toekijken, kwam weer dichterbij. De jonge vrouwen gehoorzaamden en gingen rechtop staan. Ondertussen begonnen Jacques en Theo hun pak uit te trekken. Margo pakte de sletjes bij hun haren en duwde ze naar de grote vergadertafel. Daar duwde ze hen voorover. Maria verloor bijna haar evenwicht en greep zich aan de tafel beet. Jullie mogen nu echt laten zien wat een hoeren jullie zijn, door je kut aan te bieden en je te laten neuken.

En als dat je niet aanstaat, dan ben je vrij om deze ruimte te verlaten. Ze kon nauwelijks geloven dat ze dit deed. Ging ze zich nu echt als de eerste de beste hoer laten neuken door een kerel die ze niet kende? Moest ze niet protesteren tegen de taal die Margo en de anderen tegen haar bezigden? Dit had weinig meer met een sollicitatie te maken en technisch gesproken kon ze iedereen aanklagen voor verkrachting of op zijn minst voor aanranding.

Maar ja, ze was nu zo dicht bij haar einddoel" Zodra Fatiha stopte, had ze een wereldbaan en zat ze de rest van haar leven gebakken.

Als ze zich daarvoor moest overgeven aan de perverse geneugten van deze mensen, dan moest ze dat er maar voor over hebben. En dus bleef ze staan en voelde ze even later de harde pik van Theo haar kutje binnendringen. De jurist greep meteen haar lange haren en trok haar hoofd met kracht achterover, terwijl hij haar met harde stoten begon te neuken.

Maria gaf een gilletje van schrik. Op respect hoefde ze niet te rekenen, realiseerde Maria zich. Het feit dat ze zich liet neuken door deze man, die ze totaal niet kende, kon ze nog net goedpraten voor zichzelf.

Maar het feit dat hij haar ook nog eens uitschold, vond ze belachelijk. Ze voelde zich gebruikt en vernederd. Naast haar lag Fatiha voorover op de tafel. Jacques ramde zijn pik met krachtige stoten bij haar naar binnen en sloeg met zijn vlakke hand op haar ronde billen, die al snel rood werden.

De senior partner had een tijdje toegekeken, maar was ook wel weer in voor wat actie. Hij pakte een stoel en liet Fatiha hier op voorover buigen.

Hij haalde zijn pik weer tevoorschijn en hield hem voor de mond van de Marokkaanse, die hem braaf begon te pijpen. Jacques ging weer achter haar staan en vulde haar kale kutje met zijn pik. De mannen hadden het naar hun zin en maakten allerlei denigrerende opmerkingen over Fatiha.

Ook Maria kreeg regelmatig te horen dat ze een geile hoer was. Zeker toen de baas haar over een stoel liet buigen en ze zich voor het eerst in haar leven door twee mannen tegelijk liet nemen. Het meisje vroeg zich af hoeveel meer ze nog aankon en wat haar nog te wachten stond. Het taalgebruik van de mannen werd steeds grover en de seks steeds ruwer. Maria's billen waren inmiddels knalrood geslagen en haar borsten waren beurs geknepen.

De senior partner, die inmiddels ook volledig naakt was, ging op zijn rug op een sofa liggen en verordineerde zijn hoer op zijn pik te gaan zitten. Maria gehoorzaamde en ging op de man zitten. Theo was Fatiha aan het neuken, die wijdbeens op de vergadertafel lag. Jacques kwam naar de sofa. Het lachje dat hij om zijn mond had verontruste de sollicitante. Wat voerde hij nu weer in zijn schild?

Hij verdween uit haar blikveld, omdat de baas haar stevig bij haar blonde haren vasthield en ze niet naar achteren kon kijken. Even later voelde ze iets tegen haar maagdelijke kontje drukken.

Jacques had wat spuug op zijn eikel gesmeerd en drukte die nu tegen haar sterretje. De twee mannen hielden haar echter stevig vast en de senior partner beet haar toe dat als ze de baan wilde, ze niet moest zeiken en maar beter mee kon werken. De mannen negeerden haar gesnik en Jacques duwde zijn pik bij haar nauwe gaatje naar binnen.

Maria kermde van de pijn. Ze wilde niet meer, ze had zich genoeg laten gebruiken en bewezen dat ze een sterke wil had. Opgeven was echter ook geen optie, ze had zojuist weer een grens overwonnen en zou eerst afwachten of haar concurrente dit ook zou kunnen. Misschien gaf ze wel op en was de baan voor haar.

En dus liet ze zich sandwichen door de twee mannen en onderging ze gelaten hun verbale misbruik. Ze haalde opgelucht adem toen Jacques zich terugtrok en naar Fatiha liep. Hij ging op de grond liggen en gaf zijn hoertje het korte bevel op zijn pik plaats te nemen.

Vervolgens positioneerde Theo zich achter haar. Maria keek gespannen toe, vurig hopend dat haar concurrente zou opgeven.

De Marokkaanse spartelde echter een stuk minder tegen dan Maria en zei slechts: Maria had moeite haar teleurstelling te verhullen. Waarom gaf die trut nou niet op? Dit betekende dat ze nog meer dingen met zich moest laten doen, alhoewel ze zich niet voor kon stellen of ze nog dieper vernederd kon worden.

De drie mannen leefden zich helemaal uit op de twee jonge vrouwen en lieten hen zelfs ervaren hoe het is om door drie pikken tegelijk te worden opgevuld. Uiteindelijk konden ze hun orgasme niet langer uitstellen en kregen de twee sletjes opdracht om naast elkaar te knielen.

Margo zette hun ruw in de juiste positie, duwde hun wangen tegen elkaar en gaf hen het bevel om hun mond wijd open te doen en hun tong uit te steken. De drie bezwete mannen kwamen voor hen staan en trokken zichzelf af. De oudste van de drie mocht als eerste en spoot krachtig zijn zaad in de gezichten en monden van de mooie vrouwen. Vervolgens kregen Fatiha en Maria het sperma van Theo over zich heen en tot slot spoot ook Jacques zijn dikke slierten romig zaad over het tweetal.

Maria moest bijna kokhalzen van al het zaad dat ze in haar mond proefde. Maar ze besefte dat het seksuele deel van de beproeving nu wel over was, ze zouden iets nieuws moeten bedenken om een beslissing te forceren.

Opgelucht over het feit dat ze het doorstaan had, lukte het haar om op bevel van Margo het sperma dat de mannen in haar mond hadden gespoten door te slikken.

Maar dan een hele speciale douche. Tijd voor een golden shower, sletjes. We zullen eens lekker dat zaad van jullie gezichten pissen. Had ze dit echt goed gehoord? Wilden die perverse eikels over hen heen plassen? Dat konden ze toch niet menen?

Welke normale vrouw liet nou over zich heen plassen? Ze rilde bij het idee. Ze keek naar Fatiha, om haar reactie te pijlen, maar die keek strak voor zich uit.

Vervolgens keek ze op naar de mannen. Heb je er problemen mee als we je onder pissen? Je laat je onderpissen of je kunt vertrekken. Dit was te goor voor woorden. Wat waren dit voor perverse eikels? Dachten ze nou echt dat ze dat met zich zou laten doen? Die klootzakken hadden haar al allerlei dingen laten doen die te vernederend waren om te beschrijven en nu wilden ze doodleuk over haar heen plassen?

Nooit van haar leven! Dan maar geen droombaan, als dit de mentaliteit van het advocatenkantoor was, dan paste ze ervoor. Ze stond op en veegde haar gezicht af aan een duur shirt dat over een stoelleuning lag. Zwijgend, maar met vuur in haar ogen, begon ze zich aan te kleden. Ondertussen moest Fatiha nog wel bewijzen dat ze bereid was alles met zich te laten doen. Terwijl Maria de kamer uitliep zag ze hoe de drie mannen om het geknielde sletje heen stonden en over haar heen plasten.

Op bevel van Margo opende de Marokkaanse zelfs haar lippen en liet ze zich in haar mond pissen. Maria rilde bij deze aanblik. Ze liep het kantoor uit en trok de deur achter zich dicht, vastbesloten hier nooit weer een voet over de drempel te zetten. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Gelukkig beschik ik over iets waardoor woorden overbodig worden.

Ik nodig de aanwezigen uit om mij te volgen en loop naar de terrasdeuren die naar de tuin leiden. Ruim voor mijn bezoek arriveerde, heb ik de jacuzzi al aangezet en gezien de hoeveelheid damp dat boven het borrelende water zweeft, is het water al behoorlijk op temperatuur.

Ik doe de onderwaterverlichting aan en aan de enthousiaste geluiden om mij heen, merk ik dat ik niet de enige ben die niet kan wachten om van deze luxe te gaan genieten. De rest van het gezelschap volgt direct en terwijl ik nog bezig ben mijn kleren uit te doen, zie ik Sanne al met trillende tietjes langs mij lopen richting de jacuzzi. Zij laat zich als eerste in het borrelende water zakken al snel gevolgd door KJ, Anna, Vera, Joris en mijzelf.

Yvette is de laatste die in het grote bad stapt en kijkt zoekend om zich heen voor een plek. Anna zit links van mij en als ik opzij kijk, zie ik hoe haar enorme borsten als twee reddingsboeien op het bewegende water meedeinen. Yvette is nog de enige die staat en ik kijk naar haar. Lange, slanke benen, gladde licht getinte huid, kale kutje en mooie ronde, niet al te grote, borsten met een paar ongelooflijk lange donkere tepels die recht vooruit staan. Voorzichtig gaat zij op mijn schoot zitten.

Mijn pik nestelt zich tussen haar gladde dijen en wordt langzaam steeds harder. KJ bekijkt ondertussen met interesse de stevige tietjes van Vera en uit mijn ooghoeken zie ik dat Joris al de memmen van Anna te pakken heeft die daar hoorbaar tevreden over is want zij kreunt goedkeurend. Yvette schuift wat heen en weer op mijn schoot en als ik mijn handen naar boven laat glijden om haar keiharde bolletjes te omvatten, zucht zij instemmend. Ik zie allerlei lichamen. Yvette zit op mijn schoot en terwijl ik haar harde tietjes kneedt, speelt zij met mijn steenharde leuter.

Ronald zit stevig te tongen met Anna die, duidelijk zichtbaar, zijn harde paal aan het aftrekken is. Vera is bij Joris op schoot gekropen en knipoogt glimlachend naar mij terwijl Joris afwisselen op haar harde tepels zuigt. Sanne en KJ liggen op iedereen voor want met een tevreden grijns zit Sanne heftig op de pik van haar tijdelijke minnaar op en neer te wippen. Als ik mijn vingers in het natte, wijd opengesperde kutje van Yvette laat verdwijnen, vergeet ik alles om mij heen en als zij fluistert: Lachend laat zij zich tevreden over mijn lans zakken.

Ze zit met haar rug naar mij toe, mijn handen kneden haar tietjes en ondertussen glijdt haar cilindertje over mijn zuiger op en neer. Als ik, over haar schouder voor mij kijk, zie ik een wonderschoon en super geil tafereel. Net als Sanne bij KJ, hebben nu ook Vera en Anna op de fier omhoog staande pikken van respectievelijk Joris en Ronald plaats genomen zodat ik, in één blik, drie naakte meiden met een intens gelukkig gezicht en wippende borsten op een stijve lul zie op en neer gaan.

Het is als een scene in een pornofilm, maar dan één waar ik zelf deel van uit maak. Alsof wij het zo hebben afgesproken, zitten de meiden met hun gezichten naar elkaar toe, en glijden langs de diverse pikken op en neer. Het geile, pulserend kutje van Yvette zuigt mijn gezwollen paal vacuüm en ik voel het bloed in mijn lid kloppen.

Yvette kreunt, hijgt en kirt vol overgave en haar keiharde, gezwollen tepels prikken tussen mijn gespreide vingers door als ik in haar tietjes knijp. Ze buigt haar bovenlichaam achterover en gelijktijdig haar onderlijf dwingend naar voren. Haar goddelijke tietjes gaan nog strakker staan en ik voel hoe haar schaambeen tegen mijn onderbuik duwt.

Zo sterk dat het bijna voelt alsof zij zowel mijn pik als mijn zak en ballen wil verzwelgen. Ik kijk naar Vera en zie hoe zij mij strak aankijkt. Op dat moment realiseer ik mij dat, ondanks dat mijn zwoegende leuter zich in het krimpende kutje van Yvette bevind en Vera langs de gloeiende paal van Joris omhoog en omlaag glijdt, wij toch met elkaar neuken.

Niet fysiek, maar in gedachten en op afstand. Alles en iedereen op deze avond staat ten dienste van ons gezamenlijk genot. Het maakt niet uit met wie wij welke handeling plegen, wie wij zoenen en met wie wij intiem zijn. Uiteindelijk draait het alleen om ons tweeën en aan de manier waarop Vera mij aankijkt, zie ik dat zij het ook zo voelt. Dit besef zorgt ervoor dat mijn lustbeleving op een nog hoger plan wordt getild dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Plotseling blijkt er nog een extra dimensie te bestaan in mijn seks beleving.

Een waarvan ik nooit het bestaan heb geweten. Als ik mijn zaad, schoksgewijs en met kracht, uitstort in de gretig pulserende schede van Yvette, is dat een geweldige beleving van fysiek genot maar het valt in het niet bij het geestelijk orgasme dat ik voor het eerst van mijn leven onderga als ik zie dat, gelijktijdig met mij, ook Vera klaarkomt.

Wij kijken elkaar aan en ik weet zeker dat Vera niet het zaad van Joris in haar kutje voelt, maar dat van mij. Wie het startsein heeft gegeven is mij volstrekt onduidelijk maar als iedereen aan zijn, of haar, trekken is gekomen, staan de aanwezigen op en begeven zich naar de woonkamer. Naakt, nat en uitermate vrolijk.

Vera omhelst mij enthousiast en haar gladde, natte huid glijdt kronkelend langs mijn lichaam. De reden waarom zij kronkelt, is mij al snel duidelijk als ik zie hoe Sanne op haar knieën achter Vera heeft plaats genomen. Met beide handen duwt zij de fraaie billen van Vera uiteen en likt, vanaf achteren, het kale spleetje van het meisje. Het is slechts een klein en kortstondig gebaar van affectie want even later bevind ik mij, naakt, geil en met keiharde, rechtopstaande leuter ruggelings op het grote dikke vloerkleed dat voor de open haard ligt en ik ben niet alleen.

Alle aanwezigen hebben zich samengevoegd tot één onafhankelijk en zelfstandig opererend, wellustig wezen met zestien armen en benen, vier paar borsten, vier natte kutjes, vier harde pikken en acht zuigende monden en likkende tongen. Gedurende een korte periode, is het volstrekt onduidelijk wie wat met wie doet en voel ik overal handen, tongen, lippen en borsten.

Dan, opeens bevind ik mij in een situatie waarbij Anna vol enthousiasme mijn dikke, harde pik aan het verzwelgen is terwijl ik gretig het wijd open gesperde spleetje van Sanne aan het likken ben. Op haar beurt, is Sanne Joris aan het pijpen.

Even verder op zit Vera rechtop op de steigerende fallus van Ronald.