— Posted in Erotisk leketøy free porn chat

Blote tieten sex heerlijke tiener

blote tieten sex heerlijke tiener

Go fuck your sister like your daddy does each day, fucking lowlife moron". Dat soort taal hoor ik steeds vaker: Openlijk benadrukken dat het ze geen reet interesseert hoe iemand over ze denkt, en als iemand dat niet leuk vindt, dan nog even extra benadrukken dat zgn care-bears helemaal hun rug op kunnen. Ik vind het bizar. De spelletjes van 20 jaar geleden waren even agressief als die van nu. De toenemende agressie zit hem denk ik niet in de inhoud van de games, maar in een sociaal-cultureel fenomeen.

Waar het vroeger nog was 'gamers onder elkaar', heeft dat plaatsgemaakt voor een immens grote jungle van vluchtige contacten, die vanzelfsprekend is, en waar kinderen mee opgroeien.

Een heerlijke uitlaatklep voor al je frustraties en minderwaardigheidsgevoelens. En kinderen leren al gauw dat als je al te lief en eerlijk en naief bent, dat je kei- en keihard wordt afgestraft. De oplossing ligt voor de hand: Combineer dat met de grote drive die gamemakers inbrengen in hun spellen, die veel van verslaving wegheeft, er is steeds meer status-gerelateerde content zoals achievements etc, en je krijgt junkiegedrag, ieder voor zich, en flink de anderen omlaag trappen voordat je zelf verzuipt.

Zelfde verhaal geldt voor online fora. Was het vroeger nog cool om je eerste accountje te maken op een forum, en gedroeg je je als een gast en nieuweling, nu is het normaal om je ego gelijk lekker te laten zien, en als er iemand bezwaar maakt, nou makkelijk, dan besluit je toch gewoon dat het je niks interesseert? Znorkus schreef op donderdag 17 januari Dan heb je zeker nog nooit op IRC gezeten.

Ook toen ik nog een tiener was werd je van alle kanten verrot gescholden. Dus die eikels die toen mensen tot zelfmoord dreven door ze volledig af te kraken en uit te maken voor alles wat slecht en lelijk is zijn nu verhuisd naar online games en facebook.

Ik zie persoonlijk dus niet echt een grote verandering in het gedrag, meer in de manier waarop dat gedrag zich heden ten dage uit. Ook is het zo dat internet nu veel toegankelijker is voor het publiek dan in de jaren ' Toen was je al blij als je een 56k modem had, nu is het volkomen normaal om zelfs als je een uitkering hebt een X-tal mbit verbinding te hebben.

Forums, social media e. Maar 1 ding geef ik je wel gelijk in: Zoals je zelf al aan gaf, vroeger was dit een "selecte" club mensen die al blij waren dat dit uberhaubt mogelijk was. Internet, forums, chatgroepen, online en multiplayer gaming, het was allemaal nieuw en vers. Nu is het allemaal "gewoon" geworden en willen mensen meer. Dus zijn er eikels tussen die denken popie-jopie te zijn door anderen af te kraken om zichzelf beter te laten voelen.

Tja, studies zullen op zijn hoogst een correlatie kunnen laten zien, maar correlatie betekent niet dat er een causaal verband is. Veel van de gewelddaden zullen door mannen worden begaan, maar dat betekent niet dat man zijn je gewelddadig maakt, of dat vrouwen niet gewelddadig zijn, en daar mannen oververtegenwoordigd zullen zijn onder de gamers kun je dat ook weer correleren.

Het gaat er vaak om dat mensen willen begrijpen waarom iemand iets deed, of iets de schuld willen geven "oh, daarom heeft hij het gedaan". Bijvoorbeeld, als je niet kunt begrijpen waarom iemand iets heeft gedaan, wat is dan de kans dat je zelf tot dat gedrag zult vervallen? Zijn er situaties waar je zelf door het lint zult gaan? Of het nu om gewelddadige games gaat, of om een blote tepel op de TV nipplegate , degenen die een oorzaak zoeken gebruiken dat als makkelijke uitweg om het de schuld te kunnen geven.

Vroegah waren games ook meer voor "nerds". Vandaag de dag speelt iedereen het, ook de psycho's die vroeger al killing sprees deden. Hoeveel groter is de kans dat vandaag de dag een moordenaar ook games speelt? Vroeger waren het boeken met geweld, daarna films met geweld, nu games met geweld.

De mens komt nooit verder Mutatie schreef op donderdag 17 januari Vroeger ging veel gamers ook naar een lan-party, die zijn zo'n beetje allemaal een gewisse dood zijn gestorven. En ook toen waren er zat die een grote mond hadden tijdens online games, maar als je dan kwam vragen waarom dat nou zou moest, waren het eigenlijk altijd kleine mannetje van 12a Dat is nu volgens mij niet anders, internet is gewoon een makkelijk medium om lekker stoer te zijn. Het word wat mij betreft enger als het iemand van midden in de 20 betreft, dan zit daar gewoon een steekje los.

Sinned schreef op donderdag 17 januari Ik vind dat er wel erg erg veel aannames in je start post staan die je voor het gemak maar voor waar aanneemt de allereerste twee eigenlijk al meteen want dat waar je dat vandaan haalt is me een raadsel: Dat bijvoorbeeld is gewoon niet zo.

De meeste hebben geen behoefte aan extreem realisme kijk naar de populairste games van het moment en dat zegt genoeg. Misschien dat je het zelf zo ervaart maar cijfers zeggen vaak wat anders. Welk publiek heb je het ook over? Want dat zijn verreweg de meeste. Hardcore gamers is geen term en bestaan niet. Mensen die heel veel gamen dan? Maar op welk systeem? En hebben we het over mensen die alleen maar 1 game spelen De Codders,BFers,Fifa'ers of zijn hardcore gamers juist mensen die een heel verscheidenheid aan games speelt?

De rest laat ik maar even liggen. Je kan best een leuke discussie opstarten maar je neemt wat volgens mij jouw belevingswereld en presenteert dat als de huidige staat van dienst. Net zoals dat er overal tieten op tv zijn. Ik heb al jaren geen blote tiet meer in een reclame gezien ja na 11h van di vrouwtjes die je moet bellen waar je af en toe echt hard om kan lachen. Ik snap dat je iets verteld vanuit je eigen ervaring maar houdt er rekening mee dat dat niet overal zo is.

En ook niet alle populaire bladen zijn op sex gericht , misschien dat jij daar gewoon meer op let? Sterker nog ik kan je vertellen dat geen enkel van de populairste bladen zich alleen op sex richt. En je sluit af met dat je jezelf niet als slecht persoon ziet Nee, stalin ook niet. Niemand ziet zichzelf als slecht om daarna af te sluiten met wat je allemaal niet hebt gedaan als bewijs dat je geen slecht persoon bent. Ik geloof dat allemaal trouwens hoor wees niet bang. Maar je denkt dus dat je een slecht persoon zou kunnen zijn als je games met "slechte" dingen speelt zoals drugs en seks.

Ja ik zelf ben wat liberaler ingesteld dus ik zie seks en drugs niet als iets slechts. Ik denk dat dat het probleem dan al een heel stuk wegneemt? En over drugs tja: Mischien een beter argument dan drank?

En om op je soort van stelling in te gaan: Ik zie seks niet als slecht, en drugs ook niet met mate he maar das met alles.

Ik ga uit van de gulden regel, zolang je andere maar niet lastig valt. Maar ik kan dat soort zaken in games ook niet als slecht zien als dat mijn politieke overtuiging niet is wat bij jou dus wel het geval is? Mjah wel apart als je kijkt naar deze lijsten: List of rampage killers Dus in alle jaren voordat er 'realistische First Person Shooters' waren kwam het door boeken ofzo of door 'stomme' films?

Er zit meestal meer achter dat er iemand door draait. Misschien dat als het gebeurt ze beter kunnen mikken omdat ze dus computer spelletjes spelen. Maar ik moet zeggen dat ik me er niet echt druk om kan maken, ze zoeken het maar uit daar. Heb je een bron of link voor me? Een snelle zoektocht op "sweden video games violence" brengt me naar Violent Video Games Affect Boys' Biological Systems, Study Finds maar dat is niet een longitudinale studie, en Video games 'don't make kids violent': Dat laatste is een meta-analyse.

Jammere is dat ik nog niet meer heb gevonden dan bijlage 2 van betreffende onderzoek. De missie dat je infiltreert met 2 russen die op een vliegveld iedereen neerknallen. Postius schreef op donderdag 17 januari Zo is in Zweden een longitudinale studie uitgevoerd, waarbij enkele duizenden kinderen en adolescenten gedurende twintig jaar zijn gevolgd.

De belangrijkste kritiek op correlatief onderzoek, dat sprake kan zijn van een omgekeerd verband: Ik heb nooit gezegd dat ALLE populaire bladen op sex zijn gericht, zie punt 4. Post nu vanaf mobiel dus quoten is lastig. Bij dat Zweedse onderzoek, word daar ook naar de leeftijdskeuring gekeken van die tv-beelden? Imho moet je altijd eerst bij de ouders zijn. Wat doet een jarige bijvoorbeeld met Call of duty? Dat een jarige het niet hoort te spelen, ok.

Ik ben iig erg benieuwd of geweldadige content voor kinderen op lange termijn veel uitmaakt of niet. Maar het blijft lastig om een goed gecontroleerd langdurig onderzoek naar te doen heb dat zweeds onderzoek nog niet bekeken , maar ik kan me wel voorstellen dat voor bepaalde probleemjongeren, bijv. Bijvoorbeeld dat het bij hen nog meer afstompt, en morele grenzen kan vervagen. Maar of het ook echt een significant effect heeft Ik zou het niet weten.

Je zou eigenlijk er een manier moeten vinden dat je bij een groep kinderen ongemerkt de hersenactiviteit kan meten, en waarbij de ene groep veel COD speelt en de ander helemaal geen geweldadige spelletjes, en dan op een totaal willekeurige dag zo'n shooting ultrarealistisch voor hun ogen naspelen, om vervolgens te kijken of er significant verschil is in hun hersenactiviteit en het trauma wat ze oplopen sewer wijzigde deze reactie OK laten we jouw punten eens 1 voor 1 bekijken.

Ik zeg hardcore gamers die FPS en RTS spellen spelen en dan kom jij met "bouwspellen zijn populairder", terwijl ik toch echt duidelijk alleen bovenstaande noem en bouwspellen e. Hardcore gamers bestaan niet? Hier ga ik niet eens op in.

Ik geef duidelijk aan wat mijn eigen persoonlijke mening is en wat niet. Je verkracht mijn woorden en draait het op zo'n manier alsof ik heel wat anders zeg dan er staat in mijn originele post. Daarom gebruik ik ook quotes in dit geval in plaats van een verhaal te typen wat er op lijkt in plaats van de echte tekst. Ik heb het over conservatieven maar ik heb nooit gezegd dat ik zelf conservatief ben, noch dat ik mijzelf als conservatief beschouw dus nogmaals wijs ik je op punt 4.

Je Stalin verhaal en dat ik mijzelf als slecht zou zien Blijkbaar lees jij 1 ding en trekt dan compleet iets anders uit je reet.

Het verhaal over drugs en Portugal Het verhaal over sex Hoe kom je op het idee dat ik sex als iets slechts zie? In ieder geval duidelijk genoeg voor elke andere persoon die gepost heeft tot nu toe.

Laat ik even echt totaal en expliciet duidelijk maken wat mijn standpunt is t. Geen enkel probleem mee, ook niet met porno, al zijn er natuurlijk grenzen.

Ik vind het persoonlijk nogal vreemd dat er een hoop heisa wordt gemaakt over een geanimeerde digitale nep-tiet in een videospel als Far Cry 3. Was zelf vermeld in het nieuws! Goed, op Fox weliswaar, wat niet echt serieus genomen kan worden door een weldenkend mens, maar er zijn er zat die er wel serieus naar kijken.

Maar er is sex en er is "onnatuurlijk" waarbij ik toegeef dat dit op meerdere manieren te interpreteren is. Ik heb zelf wiet gerookt, drink wel eens wat meer en ik ben wel eens in het ziekenhuis beland danwel ziek geworden door ghb of iets anders wat in mijn drankje was geflikkerd.

Ik heb persoonlijk geen enkel probleem met softdrugs zoals wiet, paddo's, xtc enz. Zoals ik al zei heb ik zelf nooit openlijk geweld gepleegd en ik zou het ook niemand aanraden. Wat geweld in games of tv, film, etc betreft heb ik daar ook totaal geen probleem mee.

Ik ben in ieder geval nog weinig tegen gekomen waarvan ik dacht "dit gaat echt te ver". Wel bedenkingen zoals eerdergenoemde scene in COD MW2 waarbij je onschuldige burgers neer maait, of spellen waarbij je mensen martelt of in brand steekt, maar buiten een "heh gatsie" gevoel heb ik nooit de neiging gehad er tegen te protesteren of het spel vanwege deze content niet meer te spelen.

Nog een laatste opmerking over mijn commentaar op populaire bladen: Tenzij je de "bait" vissersblad of campeermagazines en dergelijke populair noemt, denk ik toch echt dat mijn statement dat "bijna alle populaire bladen" sex of sex gerelateerde foto's en artikelen bevatten waar is of in ieder geval tegen de waarheid schurkt. Zowiezo ALLE roddelbladen hee weer een foto van Paris Hilton die uit een limo stapt zonder ondergoed , een hoop zogenaamde vrouwenbladen meer gericht op hoe je er zo aantrekkelijk mogelijk uit moet zien, plus vele artikelen over hoe je de juiste man moet "strikken" en moet ik echt uitleggen waarom de Maxim, Men's Health en Panorama ook in deze categorie vallen?

Ik geef toe dat ik wellicht wat duidelijker had mogen zijn wat betreft de noemer "sex", aangezien de Hustler, Playboy en Penthouse vooral de eerste natuurlijk heel wat anders zijn dan de Privé, Story en Weekend.

Hopende ook hiermee mijn commentaar wat verduidelijkt te hebben. Of these studies, 11 demonstrated the connection between VCG and aggression. Only three studies took into account relevant background data on family relationships and mental well-being.

In two of these studies, these background factors were able to explain both preferences for VCG and aggressive behaviour. Conclusion There is an extensive amount of research that demonstrates a statistical relationship between VCG and aggression.

Much of this measured aggression related only to mental processes and not to violent behaviour. In addition, there was no evidence for VCG causing aggressive behaviour. A large part of the research on VCG and aggression suffers from serious methodological deficiencies and provides insufficient data to be able to prove or disprove a causal relationship. Een TS met het Tweakersyndroom begint hoewel een beetje cryptisch, maar dat terzijde de discussie of Seks, drugs en geweld wel zo goed is voor de gamer zelf, het topic maakt onder leiding van Znorkus een complete waarna de discussie begint over Ja ik begreep die opmerking ook niet echt.

Wat ik uit de reacties op maak buiten 1 persoon dan is dat iedereen hier nog steeds on-topic is. Mooi dat je jezelf verdiept hebt in het onderwerp. Er zijn inderdaad nogal wat tegenstrijdige onderzoeken geweest. De waarheid ligt in het midden, zullen we maar zeggen. Dit zal ook deels de verschillen in de onderzoeken verklaren. Natuurlijk is de onafhankelijkheid van de onderzoeken ook van invloed, vooral in de VS waar nu pas voor het eerst zie nieuws: Obama wil onderzoek naar verband games en schietpartijen een "onafhankelijk" onderzoek door de regering zelf wordt ingesteld.

ArmadaOne schreef op vrijdag 18 januari Awaken1 All hail the mighty hypnotoad! Beste AnNir75, Bedankt voor je vraag. Deze prijs is niet helemaal de bedoeling en ik ga er gelijk achteraan. Vriendelijke groet, Saar, Bol. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Vragen en antwoorden 1. Samenvatting Voor wie groeit en verandert en alles wil weten 'Eindelijk een boek waarin jonge tieners, zowel de meest verlegen als de meest wereldwijze, kunnen vinden wat ze moeten weten over seks.

Ik wou dat elk kind en elke ouder er een exemplaar van kon hebben. Meisjes krijgen borsten en jongens de baard in de keel - om maar eens wat te noemen, want er gebeurt natuurlijk nog veel meer. Voor het eerst verschenen in en sindsdien hebben miljoenen kinderen wereldwijd Seks en zo gebruikt voor eerlijke en betrouwbare antwoorden op hun vragen over: Toon meer Toon minder.

Recensie s Vrij uitvoerig en openhartig wordt duidelijke informatie gegeven over de lichamelijke ontwikkeling van jongens en meisjes tussen hun negende en vijftiende jaar. Na een korte inleiding is de informatie verdeeld over zes hoofdstukken over o. Daarbinnen worden de meest voorkomende vragen op seksueel terrein adequaat beantwoord.

De aanpak van de auteurs is realistisch en nuchter; uitgebreid gaan ze in op diverse details en terminologie. Eveneens realistisch, maar vooral humoristisch zijn de vele gekleurde tekeningen, uitgelichte details en schema's, niet altijd even esthetisch maar wel duidelijk. Vooral het overzicht van diverse blote, zeer verschillend gebouwde mensen is relativerend en eerlijk. Twee stripfiguurtjes die door het boek heen hun commentaar geven, zorgen voor een geestige noot, evenals enkele stripverhalen over bv.

Aanvullende onderwerpen als hiv en aids en seksueel misbruik maken het boek compleet. Met nuttige adressen en register. In deze heruitgave is er bij het thema homofilie ook aandacht voor transgenders en biseksuelen en het onderwerp sociale media is geactualiseerd.

Verder zijn enige onderwerpen en illustraties herschikt. Reviews Schrijf een review. Soeten1 16 januari Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit Voordelige koop. Super leuk beschreven met grappige tekeningen. Vond je dit een nuttige review?

...

Priveontvangst winterswijk ouwewijvensex

Toen Medard naar het Wibauthuis ging werd ze persoonlijk verwelkomd door Jean Tillie, voorzitter van de faculteit Maatschappij en Recht, een van de faculteiten waar de Folia's zijn weggehaald. De twee stonden een moment ontspannen met elkaar te praten. Ietje Veldman, voorzitter van de faculteit Onderwijs en Opvoeding, liet weten dat de kwestie 'veel te groot wordt gemaakt' en wilde verder niet op de actie ingaan. HvA-woordvoerder Paul Helbing zegt dat hij het 'erg jammer' vindt dat deze actie gevoerd wordt.

Dus ik vind dat we als hogeschool niet zo'n heel goede beurt maken. Het besluit van de HvA leidde vrijdag tot ophef in de media. Die had eerder tegenover Folia gezegd dat het nadrukkelijk niet om censuur gaat. Morgenmiddag, zodra de open dag is afgelopen, leggen we de magazines weer terug. Het gaat Tillie om de context. In die context hoeft er wat mij betreft geen blad met blote vrouwen op de cover in de bakken te liggen. Er komt een heel gemeleerd publiek af op de open dagen,' aldus HvA-woordvoerder Paul Helbing.

Na de berichten over de ban deden verschillende studentenclubs op sociale media een oproep om tijdens de open dag van de HvA Folia's uit te delen, waaronder FemCom en de Amsterdamse studentenvakbond Asva.

Asva-voorzitter Xandra Hoek zei vanochtend in het Wibauthuis dat ze verbaasd was dat de Folia's werden weggehaald. De hogeschool is een publieke instelling, die zou zo'n discussie gewoon moeten voeren. Potentiële HvA-studenten liepen zaterdag ook bij de locatie Leeuwenburg tegen lege Folia-schappen aan.

Ik heb het over de tijd voor de mobiele telefoons. TO , ben jij dan niet bang dat iemand je gaat fotograferen in je blootje met al die telefoons waar een camera op zit.

Wie weet op wie zijn FB je staat te pronken in je nakie. Oprechte vraag, sta jij daar niet bij stil? Snoesje vrijdag 19 augustus Waarom staat dit onder seks?

Je hebt strandjes en strandjes. De Hoornse Plas heeft een gemengd publiek, daar zou ik lekker alleen durven liggen, dat deed ik 30 jaar geleden al als puber. Afgelopen week ben ik langs het Laakse strand gefietst met mijn man. Geen vrouw te bekennen, wel elke 20 meter een eenzame heer alleen. Hier zou ik niet alleen gaan liggen, als vrouw zijnde.

We don't have to make babies to make love. Wat kan het jou nou bommen dat je op de facebookpagina van één of andere loser-wanker staat in je nakie? Dat alleen loser-wankers zulke foto's op hun facebook zetten had je al wel begrepen neem ik aan? Amand schreef op 19 augustus Snoesje schreef op 19 augustus Wipaco vrijdag 19 augustus Ik ga als vrouw regelmatig naar de sauna en naaktstrand.

Op zo nu en Dan een half stijve nooit ergens last van gehad. Ligt mischien aan het naaktstrand. Ik kom er met dit weer graag! Ik let er denk Ik ook niet op en stoor me er ook niet aan! Toen ik daar geen aandacht aan schonk duurde het ongeveer een half uur voordat hij weer eens wat verderop ging kijken, om daar zijn kansen te benutten Ik vraag me oprecht af waarom je daar ook maar één seconde aandacht aan zou besteden.

Sterker nog; waarom zou je er één seconde aan besteden? Je bent toch op dat strand voor jezelf? Voor je eigen behoeftes naakt zonnen? Daar vraag je niet om toch? Je hoeft niet te kijken. Echt niks zo ongeil als naaktstranden idd bah zit je idd echt niet op te wachten. Ook weleens gehad beetje bijdehand miss maar heb bewust iets te hard gevraagd of hij het allemaal goed kon zien!

Hij vertrok met een walk of shame en ik heb me hardop rotgelachen. Wipaco schreef op 19 augustus Ik zou mij daar ook niet prettig bij voelen. Toch wat dichter bij gezinnen met kinderen gaan zitten? Hoewel dat eigenlijk niet zou hoeven. Helaas is het strand voor mij te ver weg maar ik heb wel een hele fijne kleine sauna op fietsafstand.

Kneuterig gebeuren en de gemiddelde leeftijd ligt dik boven de Nooit gezeur met opdringerige mannen. Dat hoort ook niet in een sauna of naaktstrand thuis.

Je kunt er niet omheen. Je kunt er voor kiezen om je ogen dicht te houden of naar zijn pik te kijken. Tja, die laatste keuze maak ik liever vrijwillig. Rhaegal schreef op 19 augustus Anonymous zondag 10 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

Log dan hier in.blote tieten sex heerlijke tiener

Go fuck your sister like your daddy does each day, fucking lowlife moron". Dat soort taal hoor ik steeds vaker: Openlijk benadrukken dat het ze geen reet interesseert hoe iemand over ze denkt, en als iemand dat niet leuk vindt, dan nog even extra benadrukken dat zgn care-bears helemaal hun rug op kunnen. Ik vind het bizar. De spelletjes van 20 jaar geleden waren even agressief als die van nu. De toenemende agressie zit hem denk ik niet in de inhoud van de games, maar in een sociaal-cultureel fenomeen.

Waar het vroeger nog was 'gamers onder elkaar', heeft dat plaatsgemaakt voor een immens grote jungle van vluchtige contacten, die vanzelfsprekend is, en waar kinderen mee opgroeien.

Een heerlijke uitlaatklep voor al je frustraties en minderwaardigheidsgevoelens. En kinderen leren al gauw dat als je al te lief en eerlijk en naief bent, dat je kei- en keihard wordt afgestraft. De oplossing ligt voor de hand: Combineer dat met de grote drive die gamemakers inbrengen in hun spellen, die veel van verslaving wegheeft, er is steeds meer status-gerelateerde content zoals achievements etc, en je krijgt junkiegedrag, ieder voor zich, en flink de anderen omlaag trappen voordat je zelf verzuipt.

Zelfde verhaal geldt voor online fora. Was het vroeger nog cool om je eerste accountje te maken op een forum, en gedroeg je je als een gast en nieuweling, nu is het normaal om je ego gelijk lekker te laten zien, en als er iemand bezwaar maakt, nou makkelijk, dan besluit je toch gewoon dat het je niks interesseert? Znorkus schreef op donderdag 17 januari Dan heb je zeker nog nooit op IRC gezeten.

Ook toen ik nog een tiener was werd je van alle kanten verrot gescholden. Dus die eikels die toen mensen tot zelfmoord dreven door ze volledig af te kraken en uit te maken voor alles wat slecht en lelijk is zijn nu verhuisd naar online games en facebook.

Ik zie persoonlijk dus niet echt een grote verandering in het gedrag, meer in de manier waarop dat gedrag zich heden ten dage uit. Ook is het zo dat internet nu veel toegankelijker is voor het publiek dan in de jaren ' Toen was je al blij als je een 56k modem had, nu is het volkomen normaal om zelfs als je een uitkering hebt een X-tal mbit verbinding te hebben. Forums, social media e. Maar 1 ding geef ik je wel gelijk in: Zoals je zelf al aan gaf, vroeger was dit een "selecte" club mensen die al blij waren dat dit uberhaubt mogelijk was.

Internet, forums, chatgroepen, online en multiplayer gaming, het was allemaal nieuw en vers. Nu is het allemaal "gewoon" geworden en willen mensen meer.

Dus zijn er eikels tussen die denken popie-jopie te zijn door anderen af te kraken om zichzelf beter te laten voelen. Tja, studies zullen op zijn hoogst een correlatie kunnen laten zien, maar correlatie betekent niet dat er een causaal verband is. Veel van de gewelddaden zullen door mannen worden begaan, maar dat betekent niet dat man zijn je gewelddadig maakt, of dat vrouwen niet gewelddadig zijn, en daar mannen oververtegenwoordigd zullen zijn onder de gamers kun je dat ook weer correleren.

Het gaat er vaak om dat mensen willen begrijpen waarom iemand iets deed, of iets de schuld willen geven "oh, daarom heeft hij het gedaan". Bijvoorbeeld, als je niet kunt begrijpen waarom iemand iets heeft gedaan, wat is dan de kans dat je zelf tot dat gedrag zult vervallen?

Zijn er situaties waar je zelf door het lint zult gaan? Of het nu om gewelddadige games gaat, of om een blote tepel op de TV nipplegate , degenen die een oorzaak zoeken gebruiken dat als makkelijke uitweg om het de schuld te kunnen geven. Vroegah waren games ook meer voor "nerds". Vandaag de dag speelt iedereen het, ook de psycho's die vroeger al killing sprees deden.

Hoeveel groter is de kans dat vandaag de dag een moordenaar ook games speelt? Vroeger waren het boeken met geweld, daarna films met geweld, nu games met geweld. De mens komt nooit verder Mutatie schreef op donderdag 17 januari Vroeger ging veel gamers ook naar een lan-party, die zijn zo'n beetje allemaal een gewisse dood zijn gestorven.

En ook toen waren er zat die een grote mond hadden tijdens online games, maar als je dan kwam vragen waarom dat nou zou moest, waren het eigenlijk altijd kleine mannetje van 12a Dat is nu volgens mij niet anders, internet is gewoon een makkelijk medium om lekker stoer te zijn. Het word wat mij betreft enger als het iemand van midden in de 20 betreft, dan zit daar gewoon een steekje los.

Sinned schreef op donderdag 17 januari Ik vind dat er wel erg erg veel aannames in je start post staan die je voor het gemak maar voor waar aanneemt de allereerste twee eigenlijk al meteen want dat waar je dat vandaan haalt is me een raadsel: Dat bijvoorbeeld is gewoon niet zo.

De meeste hebben geen behoefte aan extreem realisme kijk naar de populairste games van het moment en dat zegt genoeg. Misschien dat je het zelf zo ervaart maar cijfers zeggen vaak wat anders. Welk publiek heb je het ook over?

Want dat zijn verreweg de meeste. Hardcore gamers is geen term en bestaan niet. Mensen die heel veel gamen dan? Maar op welk systeem? En hebben we het over mensen die alleen maar 1 game spelen De Codders,BFers,Fifa'ers of zijn hardcore gamers juist mensen die een heel verscheidenheid aan games speelt? De rest laat ik maar even liggen. Je kan best een leuke discussie opstarten maar je neemt wat volgens mij jouw belevingswereld en presenteert dat als de huidige staat van dienst.

Net zoals dat er overal tieten op tv zijn. Ik heb al jaren geen blote tiet meer in een reclame gezien ja na 11h van di vrouwtjes die je moet bellen waar je af en toe echt hard om kan lachen.

Ik snap dat je iets verteld vanuit je eigen ervaring maar houdt er rekening mee dat dat niet overal zo is. En ook niet alle populaire bladen zijn op sex gericht , misschien dat jij daar gewoon meer op let? Sterker nog ik kan je vertellen dat geen enkel van de populairste bladen zich alleen op sex richt. En je sluit af met dat je jezelf niet als slecht persoon ziet Nee, stalin ook niet. Niemand ziet zichzelf als slecht om daarna af te sluiten met wat je allemaal niet hebt gedaan als bewijs dat je geen slecht persoon bent.

Ik geloof dat allemaal trouwens hoor wees niet bang. Maar je denkt dus dat je een slecht persoon zou kunnen zijn als je games met "slechte" dingen speelt zoals drugs en seks.

Ja ik zelf ben wat liberaler ingesteld dus ik zie seks en drugs niet als iets slechts. Ik denk dat dat het probleem dan al een heel stuk wegneemt? En over drugs tja: Mischien een beter argument dan drank? En om op je soort van stelling in te gaan: Ik zie seks niet als slecht, en drugs ook niet met mate he maar das met alles.

Ik ga uit van de gulden regel, zolang je andere maar niet lastig valt. Maar ik kan dat soort zaken in games ook niet als slecht zien als dat mijn politieke overtuiging niet is wat bij jou dus wel het geval is? Mjah wel apart als je kijkt naar deze lijsten: List of rampage killers Dus in alle jaren voordat er 'realistische First Person Shooters' waren kwam het door boeken ofzo of door 'stomme' films?

Er zit meestal meer achter dat er iemand door draait. Misschien dat als het gebeurt ze beter kunnen mikken omdat ze dus computer spelletjes spelen. Maar ik moet zeggen dat ik me er niet echt druk om kan maken, ze zoeken het maar uit daar. Heb je een bron of link voor me?

Een snelle zoektocht op "sweden video games violence" brengt me naar Violent Video Games Affect Boys' Biological Systems, Study Finds maar dat is niet een longitudinale studie, en Video games 'don't make kids violent': Dat laatste is een meta-analyse. Jammere is dat ik nog niet meer heb gevonden dan bijlage 2 van betreffende onderzoek. De missie dat je infiltreert met 2 russen die op een vliegveld iedereen neerknallen.

Postius schreef op donderdag 17 januari Zo is in Zweden een longitudinale studie uitgevoerd, waarbij enkele duizenden kinderen en adolescenten gedurende twintig jaar zijn gevolgd. De belangrijkste kritiek op correlatief onderzoek, dat sprake kan zijn van een omgekeerd verband: Ik heb nooit gezegd dat ALLE populaire bladen op sex zijn gericht, zie punt 4. Post nu vanaf mobiel dus quoten is lastig. Bij dat Zweedse onderzoek, word daar ook naar de leeftijdskeuring gekeken van die tv-beelden?

Imho moet je altijd eerst bij de ouders zijn. Wat doet een jarige bijvoorbeeld met Call of duty? Dat een jarige het niet hoort te spelen, ok. Ik ben iig erg benieuwd of geweldadige content voor kinderen op lange termijn veel uitmaakt of niet. Maar het blijft lastig om een goed gecontroleerd langdurig onderzoek naar te doen heb dat zweeds onderzoek nog niet bekeken , maar ik kan me wel voorstellen dat voor bepaalde probleemjongeren, bijv.

Bijvoorbeeld dat het bij hen nog meer afstompt, en morele grenzen kan vervagen. Maar of het ook echt een significant effect heeft Ik zou het niet weten. Je zou eigenlijk er een manier moeten vinden dat je bij een groep kinderen ongemerkt de hersenactiviteit kan meten, en waarbij de ene groep veel COD speelt en de ander helemaal geen geweldadige spelletjes, en dan op een totaal willekeurige dag zo'n shooting ultrarealistisch voor hun ogen naspelen, om vervolgens te kijken of er significant verschil is in hun hersenactiviteit en het trauma wat ze oplopen sewer wijzigde deze reactie OK laten we jouw punten eens 1 voor 1 bekijken.

Ik zeg hardcore gamers die FPS en RTS spellen spelen en dan kom jij met "bouwspellen zijn populairder", terwijl ik toch echt duidelijk alleen bovenstaande noem en bouwspellen e. Hardcore gamers bestaan niet? Hier ga ik niet eens op in. Ik geef duidelijk aan wat mijn eigen persoonlijke mening is en wat niet.

Je verkracht mijn woorden en draait het op zo'n manier alsof ik heel wat anders zeg dan er staat in mijn originele post. Daarom gebruik ik ook quotes in dit geval in plaats van een verhaal te typen wat er op lijkt in plaats van de echte tekst. Ik heb het over conservatieven maar ik heb nooit gezegd dat ik zelf conservatief ben, noch dat ik mijzelf als conservatief beschouw dus nogmaals wijs ik je op punt 4.

Je Stalin verhaal en dat ik mijzelf als slecht zou zien Blijkbaar lees jij 1 ding en trekt dan compleet iets anders uit je reet. Het verhaal over drugs en Portugal Het verhaal over sex Hoe kom je op het idee dat ik sex als iets slechts zie? In ieder geval duidelijk genoeg voor elke andere persoon die gepost heeft tot nu toe. Laat ik even echt totaal en expliciet duidelijk maken wat mijn standpunt is t.

Geen enkel probleem mee, ook niet met porno, al zijn er natuurlijk grenzen. Ik vind het persoonlijk nogal vreemd dat er een hoop heisa wordt gemaakt over een geanimeerde digitale nep-tiet in een videospel als Far Cry 3.

Was zelf vermeld in het nieuws! Goed, op Fox weliswaar, wat niet echt serieus genomen kan worden door een weldenkend mens, maar er zijn er zat die er wel serieus naar kijken. Maar er is sex en er is "onnatuurlijk" waarbij ik toegeef dat dit op meerdere manieren te interpreteren is.

Ik heb zelf wiet gerookt, drink wel eens wat meer en ik ben wel eens in het ziekenhuis beland danwel ziek geworden door ghb of iets anders wat in mijn drankje was geflikkerd. Ik heb persoonlijk geen enkel probleem met softdrugs zoals wiet, paddo's, xtc enz. Zoals ik al zei heb ik zelf nooit openlijk geweld gepleegd en ik zou het ook niemand aanraden. Wat geweld in games of tv, film, etc betreft heb ik daar ook totaal geen probleem mee.

Ik ben in ieder geval nog weinig tegen gekomen waarvan ik dacht "dit gaat echt te ver". Wel bedenkingen zoals eerdergenoemde scene in COD MW2 waarbij je onschuldige burgers neer maait, of spellen waarbij je mensen martelt of in brand steekt, maar buiten een "heh gatsie" gevoel heb ik nooit de neiging gehad er tegen te protesteren of het spel vanwege deze content niet meer te spelen.

Nog een laatste opmerking over mijn commentaar op populaire bladen: Tenzij je de "bait" vissersblad of campeermagazines en dergelijke populair noemt, denk ik toch echt dat mijn statement dat "bijna alle populaire bladen" sex of sex gerelateerde foto's en artikelen bevatten waar is of in ieder geval tegen de waarheid schurkt. Zowiezo ALLE roddelbladen hee weer een foto van Paris Hilton die uit een limo stapt zonder ondergoed , een hoop zogenaamde vrouwenbladen meer gericht op hoe je er zo aantrekkelijk mogelijk uit moet zien, plus vele artikelen over hoe je de juiste man moet "strikken" en moet ik echt uitleggen waarom de Maxim, Men's Health en Panorama ook in deze categorie vallen?

Ik geef toe dat ik wellicht wat duidelijker had mogen zijn wat betreft de noemer "sex", aangezien de Hustler, Playboy en Penthouse vooral de eerste natuurlijk heel wat anders zijn dan de Privé, Story en Weekend. Hopende ook hiermee mijn commentaar wat verduidelijkt te hebben. Of these studies, 11 demonstrated the connection between VCG and aggression.

Only three studies took into account relevant background data on family relationships and mental well-being. In two of these studies, these background factors were able to explain both preferences for VCG and aggressive behaviour. Conclusion There is an extensive amount of research that demonstrates a statistical relationship between VCG and aggression. Much of this measured aggression related only to mental processes and not to violent behaviour.

In addition, there was no evidence for VCG causing aggressive behaviour. A large part of the research on VCG and aggression suffers from serious methodological deficiencies and provides insufficient data to be able to prove or disprove a causal relationship. Een TS met het Tweakersyndroom begint hoewel een beetje cryptisch, maar dat terzijde de discussie of Seks, drugs en geweld wel zo goed is voor de gamer zelf, het topic maakt onder leiding van Znorkus een complete waarna de discussie begint over Ja ik begreep die opmerking ook niet echt.

Wat ik uit de reacties op maak buiten 1 persoon dan is dat iedereen hier nog steeds on-topic is. Mooi dat je jezelf verdiept hebt in het onderwerp.

Er zijn inderdaad nogal wat tegenstrijdige onderzoeken geweest. De waarheid ligt in het midden, zullen we maar zeggen. Dit zal ook deels de verschillen in de onderzoeken verklaren. Natuurlijk is de onafhankelijkheid van de onderzoeken ook van invloed, vooral in de VS waar nu pas voor het eerst zie nieuws: Obama wil onderzoek naar verband games en schietpartijen een "onafhankelijk" onderzoek door de regering zelf wordt ingesteld. ArmadaOne schreef op vrijdag 18 januari Awaken1 All hail the mighty hypnotoad!

Beste AnNir75, Bedankt voor je vraag. Deze prijs is niet helemaal de bedoeling en ik ga er gelijk achteraan. Vriendelijke groet, Saar, Bol. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Vragen en antwoorden 1. Samenvatting Voor wie groeit en verandert en alles wil weten 'Eindelijk een boek waarin jonge tieners, zowel de meest verlegen als de meest wereldwijze, kunnen vinden wat ze moeten weten over seks.

Ik wou dat elk kind en elke ouder er een exemplaar van kon hebben. Meisjes krijgen borsten en jongens de baard in de keel - om maar eens wat te noemen, want er gebeurt natuurlijk nog veel meer. Voor het eerst verschenen in en sindsdien hebben miljoenen kinderen wereldwijd Seks en zo gebruikt voor eerlijke en betrouwbare antwoorden op hun vragen over: Toon meer Toon minder.

Recensie s Vrij uitvoerig en openhartig wordt duidelijke informatie gegeven over de lichamelijke ontwikkeling van jongens en meisjes tussen hun negende en vijftiende jaar. Na een korte inleiding is de informatie verdeeld over zes hoofdstukken over o.

Daarbinnen worden de meest voorkomende vragen op seksueel terrein adequaat beantwoord. De aanpak van de auteurs is realistisch en nuchter; uitgebreid gaan ze in op diverse details en terminologie. Eveneens realistisch, maar vooral humoristisch zijn de vele gekleurde tekeningen, uitgelichte details en schema's, niet altijd even esthetisch maar wel duidelijk.

Vooral het overzicht van diverse blote, zeer verschillend gebouwde mensen is relativerend en eerlijk. Twee stripfiguurtjes die door het boek heen hun commentaar geven, zorgen voor een geestige noot, evenals enkele stripverhalen over bv. Aanvullende onderwerpen als hiv en aids en seksueel misbruik maken het boek compleet.

Met nuttige adressen en register. In deze heruitgave is er bij het thema homofilie ook aandacht voor transgenders en biseksuelen en het onderwerp sociale media is geactualiseerd. Verder zijn enige onderwerpen en illustraties herschikt. Reviews Schrijf een review. Soeten1 16 januari Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit Voordelige koop.

Super leuk beschreven met grappige tekeningen. Vond je dit een nuttige review?

...

Daarbinnen worden de meest voorkomende vragen op seksueel terrein adequaat beantwoord. De aanpak van de auteurs is realistisch en nuchter; uitgebreid gaan ze in op diverse details en terminologie. Eveneens realistisch, maar vooral humoristisch zijn de vele gekleurde tekeningen, uitgelichte details en schema's, niet altijd even esthetisch maar wel duidelijk.

Vooral het overzicht van diverse blote, zeer verschillend gebouwde mensen is relativerend en eerlijk. Twee stripfiguurtjes die door het boek heen hun commentaar geven, zorgen voor een geestige noot, evenals enkele stripverhalen over bv. Aanvullende onderwerpen als hiv en aids en seksueel misbruik maken het boek compleet. Met nuttige adressen en register. In deze heruitgave is er bij het thema homofilie ook aandacht voor transgenders en biseksuelen en het onderwerp sociale media is geactualiseerd.

Verder zijn enige onderwerpen en illustraties herschikt. Reviews Schrijf een review. Soeten1 16 januari Ik raad dit product aan. Goede kwaliteit Voordelige koop. Super leuk beschreven met grappige tekeningen. Vond je dit een nuttige review?

Goede kwaliteit veel informatie. Productspecificaties Auteur Robie H. Uit ons lees Magazine. De mooiste Kinderboeken van Onze Hoofdredacteur Boeken, Janneke Siebelink, tipt haar keuze voor de mooiste kinderboeken van In winkelwagen Op verlanglijstje. Bekijk en vergelijk alle verkopers. Sanderijn van der Doef Ben jij ook op mij? Dan Hojer Het kleine piemelboek 9, Christiane Verdoux Eerste infoboek Seksuele voorlichting 15, Sanderijn van der Doef Puberboek 16, Sabine Thor - Wiedemann Wat jongens moeten weten 11, Dan Hojer Het vrolijke vaginaboekje 9, Like I fucking care?

You sad piece of shit. Nobody gives a fuck about what you say, you fucking cunt. Go fuck your sister like your daddy does each day, fucking lowlife moron". Dat soort taal hoor ik steeds vaker: Openlijk benadrukken dat het ze geen reet interesseert hoe iemand over ze denkt, en als iemand dat niet leuk vindt, dan nog even extra benadrukken dat zgn care-bears helemaal hun rug op kunnen.

Ik vind het bizar. De spelletjes van 20 jaar geleden waren even agressief als die van nu. De toenemende agressie zit hem denk ik niet in de inhoud van de games, maar in een sociaal-cultureel fenomeen. Waar het vroeger nog was 'gamers onder elkaar', heeft dat plaatsgemaakt voor een immens grote jungle van vluchtige contacten, die vanzelfsprekend is, en waar kinderen mee opgroeien. Een heerlijke uitlaatklep voor al je frustraties en minderwaardigheidsgevoelens.

En kinderen leren al gauw dat als je al te lief en eerlijk en naief bent, dat je kei- en keihard wordt afgestraft. De oplossing ligt voor de hand: Combineer dat met de grote drive die gamemakers inbrengen in hun spellen, die veel van verslaving wegheeft, er is steeds meer status-gerelateerde content zoals achievements etc, en je krijgt junkiegedrag, ieder voor zich, en flink de anderen omlaag trappen voordat je zelf verzuipt.

Zelfde verhaal geldt voor online fora. Was het vroeger nog cool om je eerste accountje te maken op een forum, en gedroeg je je als een gast en nieuweling, nu is het normaal om je ego gelijk lekker te laten zien, en als er iemand bezwaar maakt, nou makkelijk, dan besluit je toch gewoon dat het je niks interesseert? Znorkus schreef op donderdag 17 januari Dan heb je zeker nog nooit op IRC gezeten.

Ook toen ik nog een tiener was werd je van alle kanten verrot gescholden. Dus die eikels die toen mensen tot zelfmoord dreven door ze volledig af te kraken en uit te maken voor alles wat slecht en lelijk is zijn nu verhuisd naar online games en facebook.

Ik zie persoonlijk dus niet echt een grote verandering in het gedrag, meer in de manier waarop dat gedrag zich heden ten dage uit. Ook is het zo dat internet nu veel toegankelijker is voor het publiek dan in de jaren ' Toen was je al blij als je een 56k modem had, nu is het volkomen normaal om zelfs als je een uitkering hebt een X-tal mbit verbinding te hebben. Forums, social media e. Maar 1 ding geef ik je wel gelijk in: Zoals je zelf al aan gaf, vroeger was dit een "selecte" club mensen die al blij waren dat dit uberhaubt mogelijk was.

Internet, forums, chatgroepen, online en multiplayer gaming, het was allemaal nieuw en vers. Nu is het allemaal "gewoon" geworden en willen mensen meer.

Dus zijn er eikels tussen die denken popie-jopie te zijn door anderen af te kraken om zichzelf beter te laten voelen. Tja, studies zullen op zijn hoogst een correlatie kunnen laten zien, maar correlatie betekent niet dat er een causaal verband is.

Veel van de gewelddaden zullen door mannen worden begaan, maar dat betekent niet dat man zijn je gewelddadig maakt, of dat vrouwen niet gewelddadig zijn, en daar mannen oververtegenwoordigd zullen zijn onder de gamers kun je dat ook weer correleren. Het gaat er vaak om dat mensen willen begrijpen waarom iemand iets deed, of iets de schuld willen geven "oh, daarom heeft hij het gedaan". Bijvoorbeeld, als je niet kunt begrijpen waarom iemand iets heeft gedaan, wat is dan de kans dat je zelf tot dat gedrag zult vervallen?

Zijn er situaties waar je zelf door het lint zult gaan? Of het nu om gewelddadige games gaat, of om een blote tepel op de TV nipplegate , degenen die een oorzaak zoeken gebruiken dat als makkelijke uitweg om het de schuld te kunnen geven. Vroegah waren games ook meer voor "nerds". Vandaag de dag speelt iedereen het, ook de psycho's die vroeger al killing sprees deden.

Hoeveel groter is de kans dat vandaag de dag een moordenaar ook games speelt? Vroeger waren het boeken met geweld, daarna films met geweld, nu games met geweld. De mens komt nooit verder Mutatie schreef op donderdag 17 januari Vroeger ging veel gamers ook naar een lan-party, die zijn zo'n beetje allemaal een gewisse dood zijn gestorven. En ook toen waren er zat die een grote mond hadden tijdens online games, maar als je dan kwam vragen waarom dat nou zou moest, waren het eigenlijk altijd kleine mannetje van 12a Dat is nu volgens mij niet anders, internet is gewoon een makkelijk medium om lekker stoer te zijn.

Het word wat mij betreft enger als het iemand van midden in de 20 betreft, dan zit daar gewoon een steekje los. Sinned schreef op donderdag 17 januari Ik vind dat er wel erg erg veel aannames in je start post staan die je voor het gemak maar voor waar aanneemt de allereerste twee eigenlijk al meteen want dat waar je dat vandaan haalt is me een raadsel: Dat bijvoorbeeld is gewoon niet zo.

De meeste hebben geen behoefte aan extreem realisme kijk naar de populairste games van het moment en dat zegt genoeg. Misschien dat je het zelf zo ervaart maar cijfers zeggen vaak wat anders. Welk publiek heb je het ook over? Want dat zijn verreweg de meeste. Hardcore gamers is geen term en bestaan niet.

Mensen die heel veel gamen dan? Maar op welk systeem? En hebben we het over mensen die alleen maar 1 game spelen De Codders,BFers,Fifa'ers of zijn hardcore gamers juist mensen die een heel verscheidenheid aan games speelt?

De rest laat ik maar even liggen. Je kan best een leuke discussie opstarten maar je neemt wat volgens mij jouw belevingswereld en presenteert dat als de huidige staat van dienst.

Net zoals dat er overal tieten op tv zijn. Ik heb al jaren geen blote tiet meer in een reclame gezien ja na 11h van di vrouwtjes die je moet bellen waar je af en toe echt hard om kan lachen. Ik snap dat je iets verteld vanuit je eigen ervaring maar houdt er rekening mee dat dat niet overal zo is. En ook niet alle populaire bladen zijn op sex gericht , misschien dat jij daar gewoon meer op let? Sterker nog ik kan je vertellen dat geen enkel van de populairste bladen zich alleen op sex richt.

En je sluit af met dat je jezelf niet als slecht persoon ziet Nee, stalin ook niet. Niemand ziet zichzelf als slecht om daarna af te sluiten met wat je allemaal niet hebt gedaan als bewijs dat je geen slecht persoon bent. Ik geloof dat allemaal trouwens hoor wees niet bang.

Maar je denkt dus dat je een slecht persoon zou kunnen zijn als je games met "slechte" dingen speelt zoals drugs en seks. Ja ik zelf ben wat liberaler ingesteld dus ik zie seks en drugs niet als iets slechts. Ik denk dat dat het probleem dan al een heel stuk wegneemt? En over drugs tja: Mischien een beter argument dan drank? En om op je soort van stelling in te gaan: Ik zie seks niet als slecht, en drugs ook niet met mate he maar das met alles.

Ik ga uit van de gulden regel, zolang je andere maar niet lastig valt. Maar ik kan dat soort zaken in games ook niet als slecht zien als dat mijn politieke overtuiging niet is wat bij jou dus wel het geval is? Mjah wel apart als je kijkt naar deze lijsten: List of rampage killers Dus in alle jaren voordat er 'realistische First Person Shooters' waren kwam het door boeken ofzo of door 'stomme' films?

Er zit meestal meer achter dat er iemand door draait. Misschien dat als het gebeurt ze beter kunnen mikken omdat ze dus computer spelletjes spelen. Maar ik moet zeggen dat ik me er niet echt druk om kan maken, ze zoeken het maar uit daar. Heb je een bron of link voor me?

Een snelle zoektocht op "sweden video games violence" brengt me naar Violent Video Games Affect Boys' Biological Systems, Study Finds maar dat is niet een longitudinale studie, en Video games 'don't make kids violent': Dat laatste is een meta-analyse.

Jammere is dat ik nog niet meer heb gevonden dan bijlage 2 van betreffende onderzoek. De missie dat je infiltreert met 2 russen die op een vliegveld iedereen neerknallen.

Postius schreef op donderdag 17 januari Zo is in Zweden een longitudinale studie uitgevoerd, waarbij enkele duizenden kinderen en adolescenten gedurende twintig jaar zijn gevolgd.

De belangrijkste kritiek op correlatief onderzoek, dat sprake kan zijn van een omgekeerd verband: Ik heb nooit gezegd dat ALLE populaire bladen op sex zijn gericht, zie punt 4. Post nu vanaf mobiel dus quoten is lastig.

Bij dat Zweedse onderzoek, word daar ook naar de leeftijdskeuring gekeken van die tv-beelden? Imho moet je altijd eerst bij de ouders zijn.

Wat doet een jarige bijvoorbeeld met Call of duty? Dat een jarige het niet hoort te spelen, ok. Ik ben iig erg benieuwd of geweldadige content voor kinderen op lange termijn veel uitmaakt of niet.

Maar het blijft lastig om een goed gecontroleerd langdurig onderzoek naar te doen heb dat zweeds onderzoek nog niet bekeken , maar ik kan me wel voorstellen dat voor bepaalde probleemjongeren, bijv. Bijvoorbeeld dat het bij hen nog meer afstompt, en morele grenzen kan vervagen. Maar of het ook echt een significant effect heeft Ik zou het niet weten. Je zou eigenlijk er een manier moeten vinden dat je bij een groep kinderen ongemerkt de hersenactiviteit kan meten, en waarbij de ene groep veel COD speelt en de ander helemaal geen geweldadige spelletjes, en dan op een totaal willekeurige dag zo'n shooting ultrarealistisch voor hun ogen naspelen, om vervolgens te kijken of er significant verschil is in hun hersenactiviteit en het trauma wat ze oplopen sewer wijzigde deze reactie OK laten we jouw punten eens 1 voor 1 bekijken.

Ik zeg hardcore gamers die FPS en RTS spellen spelen en dan kom jij met "bouwspellen zijn populairder", terwijl ik toch echt duidelijk alleen bovenstaande noem en bouwspellen e. Hardcore gamers bestaan niet?

Hier ga ik niet eens op in. Ik geef duidelijk aan wat mijn eigen persoonlijke mening is en wat niet. Je verkracht mijn woorden en draait het op zo'n manier alsof ik heel wat anders zeg dan er staat in mijn originele post. Daarom gebruik ik ook quotes in dit geval in plaats van een verhaal te typen wat er op lijkt in plaats van de echte tekst.

Ik heb het over conservatieven maar ik heb nooit gezegd dat ik zelf conservatief ben, noch dat ik mijzelf als conservatief beschouw dus nogmaals wijs ik je op punt 4. Je Stalin verhaal en dat ik mijzelf als slecht zou zien Blijkbaar lees jij 1 ding en trekt dan compleet iets anders uit je reet. Het verhaal over drugs en Portugal Het verhaal over sex Hoe kom je op het idee dat ik sex als iets slechts zie? In ieder geval duidelijk genoeg voor elke andere persoon die gepost heeft tot nu toe.

Laat ik even echt totaal en expliciet duidelijk maken wat mijn standpunt is t. Geen enkel probleem mee, ook niet met porno, al zijn er natuurlijk grenzen. Ik vind het persoonlijk nogal vreemd dat er een hoop heisa wordt gemaakt over een geanimeerde digitale nep-tiet in een videospel als Far Cry 3.

Was zelf vermeld in het nieuws! Goed, op Fox weliswaar, wat niet echt serieus genomen kan worden door een weldenkend mens, maar er zijn er zat die er wel serieus naar kijken. Maar er is sex en er is "onnatuurlijk" waarbij ik toegeef dat dit op meerdere manieren te interpreteren is. Ik heb zelf wiet gerookt, drink wel eens wat meer en ik ben wel eens in het ziekenhuis beland danwel ziek geworden door ghb of iets anders wat in mijn drankje was geflikkerd.

Ik heb persoonlijk geen enkel probleem met softdrugs zoals wiet, paddo's, xtc enz. Zoals ik al zei heb ik zelf nooit openlijk geweld gepleegd en ik zou het ook niemand aanraden.

Wat geweld in games of tv, film, etc betreft heb ik daar ook totaal geen probleem mee. Ik ben in ieder geval nog weinig tegen gekomen waarvan ik dacht "dit gaat echt te ver". Wel bedenkingen zoals eerdergenoemde scene in COD MW2 waarbij je onschuldige burgers neer maait, of spellen waarbij je mensen martelt of in brand steekt, maar buiten een "heh gatsie" gevoel heb ik nooit de neiging gehad er tegen te protesteren of het spel vanwege deze content niet meer te spelen.

Nog een laatste opmerking over mijn commentaar op populaire bladen: Tenzij je de "bait" vissersblad of campeermagazines en dergelijke populair noemt, denk ik toch echt dat mijn statement dat "bijna alle populaire bladen" sex of sex gerelateerde foto's en artikelen bevatten waar is of in ieder geval tegen de waarheid schurkt. Zowiezo ALLE roddelbladen hee weer een foto van Paris Hilton die uit een limo stapt zonder ondergoed , een hoop zogenaamde vrouwenbladen meer gericht op hoe je er zo aantrekkelijk mogelijk uit moet zien, plus vele artikelen over hoe je de juiste man moet "strikken" en moet ik echt uitleggen waarom de Maxim, Men's Health en Panorama ook in deze categorie vallen?

Ik geef toe dat ik wellicht wat duidelijker had mogen zijn wat betreft de noemer "sex", aangezien de Hustler, Playboy en Penthouse vooral de eerste natuurlijk heel wat anders zijn dan de Privé, Story en Weekend. Hopende ook hiermee mijn commentaar wat verduidelijkt te hebben. Of these studies, 11 demonstrated the connection between VCG and aggression.

Only three studies took into account relevant background data on family relationships and mental well-being. In two of these studies, these background factors were able to explain both preferences for VCG and aggressive behaviour.

Conclusion There is an extensive amount of research that demonstrates a statistical relationship between VCG and aggression. Much of this measured aggression related only to mental processes and not to violent behaviour. In addition, there was no evidence for VCG causing aggressive behaviour. A large part of the research on VCG and aggression suffers from serious methodological deficiencies and provides insufficient data to be able to prove or disprove a causal relationship.

Een TS met het Tweakersyndroom begint hoewel een beetje cryptisch, maar dat terzijde de discussie of Seks, drugs en geweld wel zo goed is voor de gamer zelf, het topic maakt onder leiding van Znorkus een complete waarna de discussie begint over Ja ik begreep die opmerking ook niet echt. Wat ik uit de reacties op maak buiten 1 persoon dan is dat iedereen hier nog steeds on-topic is. Mooi dat je jezelf verdiept hebt in het onderwerp. Er zijn inderdaad nogal wat tegenstrijdige onderzoeken geweest.

De waarheid ligt in het midden, zullen we maar zeggen. Dit zal ook deels de verschillen in de onderzoeken verklaren. Natuurlijk is de onafhankelijkheid van de onderzoeken ook van invloed, vooral in de VS waar nu pas voor het eerst zie nieuws:
Turkse prive ontvangst vrouw gezocht voor sex

  • Een heerlijke uitlaatklep voor al je frustraties en minderwaardigheidsgevoelens.
  • Je kunt er ook voor kiezen om je hélemaal niets aan te trekken van wat die kerels doen en stoppen met nadenken over wat die kerels wellicht allemaal niet denken en je al helemaal niet bezighouden met wat ze zouden willen. Even later ging ze naar het Wibauthuis van de faculteit Maatschappij en Recht. Liefhebbers van Robie H.
  • Daarbij laat-ie zich een beetje verleiden door drank en drugs, maar met softe gevolgen. Dat is nu volgens mij niet anders, internet is gewoon een makkelijk medium om lekker stoer te zijn. Ze hebben al niet leren opvoeden, en nu moeten ze ook nog eens zélf kinderen grootbrengen.
  • Dit zal ook deels de verschillen in de onderzoeken verklaren. Maakt dat van mij een slecht persoon?Neuken in sexclub dames ontvangen prive


Die had eerder tegenover Folia gezegd dat het nadrukkelijk niet om censuur gaat. Morgenmiddag, zodra de open dag is afgelopen, leggen we de magazines weer terug. Het gaat Tillie om de context. In die context hoeft er wat mij betreft geen blad met blote vrouwen op de cover in de bakken te liggen. Er komt een heel gemeleerd publiek af op de open dagen,' aldus HvA-woordvoerder Paul Helbing. Na de berichten over de ban deden verschillende studentenclubs op sociale media een oproep om tijdens de open dag van de HvA Folia's uit te delen, waaronder FemCom en de Amsterdamse studentenvakbond Asva.

Asva-voorzitter Xandra Hoek zei vanochtend in het Wibauthuis dat ze verbaasd was dat de Folia's werden weggehaald. De hogeschool is een publieke instelling, die zou zo'n discussie gewoon moeten voeren. Potentiële HvA-studenten liepen zaterdag ook bij de locatie Leeuwenburg tegen lege Folia-schappen aan. Naast de faculteiten Onderwijs en Opvoeding en de Maatschappij en Recht heeft ook de faculteit Techniek het magazine uit het gebouw laten halen, blijkt uit een rondgang van Folia.

Faculteitsvoorzitter Gerard van Haarlem was zaterdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar. Door het blad te verwijderen wekt de HvA volgens de vierkoppige redactieraad de indruk dat de discussie over het taboe op blote borsten niet zou mogen worden gevoerd.

Open brief redactieraad Folia. Matilda Medard in het Kohnstammhuis vanochtend. Pauw Het besluit van de HvA leidde vrijdag tot ophef in de media. Toen zijn we maar naar huis terug gegaan.

Misschien had je beter toch in de drukte kunnen gaan liggen. Het kan zomaar zijn dat de mensen die in zijn om een potje te fleppen de rustige stukken en elkaar op zoeken.

Moet je ook maar net weten. Je kunt er ook voor kiezen om je hélemaal niets aan te trekken van wat die kerels doen en stoppen met nadenken over wat die kerels wellicht allemaal niet denken en je al helemaal niet bezighouden met wat ze zouden willen.

Dat is éxact dezelfde situatie als die je eerder schetste, maar dan met een relaxt gevoel. Het enige dat verschilt is jouw opstelling, en dat is trouwens ook nog eens het enige dat je kunt veranderen. Anoniem vrijdag 19 augustus Wat zijn stijve puntjes? Blondie vrijdag 19 augustus Ik heb een vraag voor TO. Ik was jong en met vriendinnen op vakantie in Spanje. Toen heeft er een man een foto van mij gemaakt. Ik was zo kwaad. Daarna ben ik nooit meer gaan zonnen in mijn blote tieten.

Ik sta dus bij iemand in zijn vakantie album. Ik heb het over de tijd voor de mobiele telefoons. TO , ben jij dan niet bang dat iemand je gaat fotograferen in je blootje met al die telefoons waar een camera op zit. Wie weet op wie zijn FB je staat te pronken in je nakie.

Oprechte vraag, sta jij daar niet bij stil? Snoesje vrijdag 19 augustus Waarom staat dit onder seks? Je hebt strandjes en strandjes. De Hoornse Plas heeft een gemengd publiek, daar zou ik lekker alleen durven liggen, dat deed ik 30 jaar geleden al als puber. Afgelopen week ben ik langs het Laakse strand gefietst met mijn man.

Geen vrouw te bekennen, wel elke 20 meter een eenzame heer alleen. Hier zou ik niet alleen gaan liggen, als vrouw zijnde. We don't have to make babies to make love. Wat kan het jou nou bommen dat je op de facebookpagina van één of andere loser-wanker staat in je nakie? Dat alleen loser-wankers zulke foto's op hun facebook zetten had je al wel begrepen neem ik aan? Amand schreef op 19 augustus Snoesje schreef op 19 augustus Wipaco vrijdag 19 augustus Ik ga als vrouw regelmatig naar de sauna en naaktstrand.

Op zo nu en Dan een half stijve nooit ergens last van gehad. Ligt mischien aan het naaktstrand. Ik kom er met dit weer graag! Ik let er denk Ik ook niet op en stoor me er ook niet aan! Toen ik daar geen aandacht aan schonk duurde het ongeveer een half uur voordat hij weer eens wat verderop ging kijken, om daar zijn kansen te benutten Ik vraag me oprecht af waarom je daar ook maar één seconde aandacht aan zou besteden.

Sterker nog; waarom zou je er één seconde aan besteden? Je bent toch op dat strand voor jezelf? Voor je eigen behoeftes naakt zonnen? Daar vraag je niet om toch? Je hoeft niet te kijken. Echt niks zo ongeil als naaktstranden idd bah zit je idd echt niet op te wachten. Ook weleens gehad beetje bijdehand miss maar heb bewust iets te hard gevraagd of hij het allemaal goed kon zien!

Man vingert meisje gratis sex met rijpe vrouwen


Dus ik vind dat we als hogeschool niet zo'n heel goede beurt maken. Het besluit van de HvA leidde vrijdag tot ophef in de media. Die had eerder tegenover Folia gezegd dat het nadrukkelijk niet om censuur gaat.

Morgenmiddag, zodra de open dag is afgelopen, leggen we de magazines weer terug. Het gaat Tillie om de context. In die context hoeft er wat mij betreft geen blad met blote vrouwen op de cover in de bakken te liggen. Er komt een heel gemeleerd publiek af op de open dagen,' aldus HvA-woordvoerder Paul Helbing. Na de berichten over de ban deden verschillende studentenclubs op sociale media een oproep om tijdens de open dag van de HvA Folia's uit te delen, waaronder FemCom en de Amsterdamse studentenvakbond Asva.

Asva-voorzitter Xandra Hoek zei vanochtend in het Wibauthuis dat ze verbaasd was dat de Folia's werden weggehaald. De hogeschool is een publieke instelling, die zou zo'n discussie gewoon moeten voeren. Potentiële HvA-studenten liepen zaterdag ook bij de locatie Leeuwenburg tegen lege Folia-schappen aan. Naast de faculteiten Onderwijs en Opvoeding en de Maatschappij en Recht heeft ook de faculteit Techniek het magazine uit het gebouw laten halen, blijkt uit een rondgang van Folia.

Faculteitsvoorzitter Gerard van Haarlem was zaterdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar. Door het blad te verwijderen wekt de HvA volgens de vierkoppige redactieraad de indruk dat de discussie over het taboe op blote borsten niet zou mogen worden gevoerd.

Open brief redactieraad Folia. Ik heb het over de tijd voor de mobiele telefoons. TO , ben jij dan niet bang dat iemand je gaat fotograferen in je blootje met al die telefoons waar een camera op zit. Wie weet op wie zijn FB je staat te pronken in je nakie. Oprechte vraag, sta jij daar niet bij stil? Snoesje vrijdag 19 augustus Waarom staat dit onder seks? Je hebt strandjes en strandjes. De Hoornse Plas heeft een gemengd publiek, daar zou ik lekker alleen durven liggen, dat deed ik 30 jaar geleden al als puber.

Afgelopen week ben ik langs het Laakse strand gefietst met mijn man. Geen vrouw te bekennen, wel elke 20 meter een eenzame heer alleen. Hier zou ik niet alleen gaan liggen, als vrouw zijnde.

We don't have to make babies to make love. Wat kan het jou nou bommen dat je op de facebookpagina van één of andere loser-wanker staat in je nakie? Dat alleen loser-wankers zulke foto's op hun facebook zetten had je al wel begrepen neem ik aan? Amand schreef op 19 augustus Snoesje schreef op 19 augustus Wipaco vrijdag 19 augustus Ik ga als vrouw regelmatig naar de sauna en naaktstrand.

Op zo nu en Dan een half stijve nooit ergens last van gehad. Ligt mischien aan het naaktstrand. Ik kom er met dit weer graag! Ik let er denk Ik ook niet op en stoor me er ook niet aan! Toen ik daar geen aandacht aan schonk duurde het ongeveer een half uur voordat hij weer eens wat verderop ging kijken, om daar zijn kansen te benutten Ik vraag me oprecht af waarom je daar ook maar één seconde aandacht aan zou besteden. Sterker nog; waarom zou je er één seconde aan besteden?

Je bent toch op dat strand voor jezelf? Voor je eigen behoeftes naakt zonnen? Daar vraag je niet om toch? Je hoeft niet te kijken. Echt niks zo ongeil als naaktstranden idd bah zit je idd echt niet op te wachten.

Ook weleens gehad beetje bijdehand miss maar heb bewust iets te hard gevraagd of hij het allemaal goed kon zien! Hij vertrok met een walk of shame en ik heb me hardop rotgelachen. Wipaco schreef op 19 augustus Ik zou mij daar ook niet prettig bij voelen. Toch wat dichter bij gezinnen met kinderen gaan zitten? Hoewel dat eigenlijk niet zou hoeven. Helaas is het strand voor mij te ver weg maar ik heb wel een hele fijne kleine sauna op fietsafstand.

Kneuterig gebeuren en de gemiddelde leeftijd ligt dik boven de Nooit gezeur met opdringerige mannen. Dat hoort ook niet in een sauna of naaktstrand thuis. Je kunt er niet omheen. Je kunt er voor kiezen om je ogen dicht te houden of naar zijn pik te kijken. Tja, die laatste keuze maak ik liever vrijwillig. Rhaegal schreef op 19 augustus Anonymous zondag 10 juni Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn Account aanmaken Al een account?

Log dan hier in.